"Karim Benzema"
"Karim Benzema"

Kad se premijer meša u fudbal: Benzemi nije mesto u reprezentaciji

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.12.15. | 21:45

Manuel Vals rekao svoje... Teško da ga neće poslušati

Karim BenzemaEvropska fudbalska federacija mogla bi da izbaci Francusku sa Evropskog prvenstva 2016. godine koje će se organizovati - u Francuskoj? Šalimo se naravno, jer se to sigurno neće desiti, iako Uefa najstrože zabranjuje mešanje politike u sport, a poslednja izjava premijera Manuela Valsa teško da ne potpada u tu kategoriju.

Vals je, naime, Fudbalskom savezu Francuske preporučio da izbaci Karima Benzemu iz nacionalnog tima zbog umešanosti u skandal sa ucenjivanjem saigrača reprezentacije Matjea Valbuene zbog seks snimka.
"Veliki sportisti bi trebalo da budu primer. On to nije i za nema mestu u reprezentaciji Francuske", kategoričan je Vals.

Izabrane vesti

Predsednik francuske vlasti je očigledno prelomio, iako će se golgeter Reala sutra na televiziji TF1 prvi put javno obratiti naciji i pokušati da se odbrani od sve jačih napada. Posebno intenziviranih posle nedavnih Valbueninih reči.
"Da je ministar zvanično optužen, ne bi više bio deo Vlade", uverava Vals mada je pitanje koliko bi mu običan svet poverovao.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalFudbalska reprezentacija FrancuskeReal MadridManuel ValsKarim BenzemaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara