""
""

Kad se onako odigra, onda mora i da se zalije: Atmosfera za pamćenje na letu Amsterdam - Beograd (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.11.15. | 09:37

Fudbaleri Partizana su umeli da proslave pobedu nad AZ-om, klicalo se kapitenu Iliću, pevale pesme Grobara, točio šampanjac...

Fantastično raspoloženje na povratnom letu Partizanove ekspedicije od Amsterdama do Beograda. Ushićeni trijumfom nad AZ Alkmarom, crno-beli su još u svlačionici AFAS stadiona započeli euforiju koja je nešto kasnije zapljusnula i avion Er Srbije, koji ih je vratio sa poslednjeg evropskog gostovanja u 2015. godini.

Fudbaleri, članovi stručnog štaba, rukovodioci i navijači znali su da proslave pobedu koja ih je dovela na korak do plasmana u nokaut fazu Lige Evrope. I da je „zaliju“. Pre svega zahvaljujući generalnom direktoru Milošu Vazuri koji je odmah po poletanju častio prvotimce sa nekoliko boca šampanjca.

Izabrane vesti

U avionu su se orile navijačke pesme Grobara: od „Dobro pamtim sve“ do one posvećene kapitenu IlićuJa bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan“... Među najveselijima je bio krilni vezista Petar Grbić koji je davao ton proslavi pobede, a u stopu su ga pratili bugarski internacionalci Valeri Božinov i Ivan Bandalovski.

Pogledajte kako je to izgledalo...

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

SuperligaSrbijaproslavaFK PartizanLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara