""
""

Kad bi oni mogli da zaigraju... Mladenović, Ognjenović, Bunjevčević, Bratić i Koroman u istom timu

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.07.15. | 17:01

Posle inauguracije Dragana Mladenovića na mesto direktora omladinske škole crveno-belih o vaspitanju Zvezdine dece brinuće bivši istaknuti igrači

Nije imao vremena Dragan Mladenović da slavi inauguraciju na mesto direktora omladinske škole Crvene zvezde. Već tokom prvog radnog dana zasukao je rukave, uveren da će u ekspresnom roku postaviti stvari na svoje mesto.

Nekadašnji reprezentativac Srbije veruje da će tokom njegovog mandata omladinska škola najtrofejnijeg srpskog kluba postati prava proizvodna traka i izbacivati igrače dostojne seniorskog dresa.
„Omladinska škola Crvene zvezde je veliki sistem koji treba da se uredi. Ja se nadam da će uz pomoć saradnika postaviti stvari na svoje mesto. Želja mi je da omladinska škola postane merilo uspešnosti kluba. Oduvek sam bio timski igrač, očekujem veliku pomoć svih saradnika i trenera“, poručio je Dragan Mladenović.

Izabrane vesti

Imaće Mladenović saradnike u nekadašnjim igračima koji su ostavili dubok trag u Ljutice Bogdana. O vaspitanju i igračkom procvatu Zvezdinih pupoljaka brinuće Ognjen Koroman, Perica Ognjenović, Mirko Bunjevčević, Vidak Bratić... U klub se vraća i Konstantin Đurić.
„Ne bih da pričam o pojedincima. Meni će svaki trener da bude važan, isto koliko i pomoćnik ili kondicioni trener. Potrebno je da napravimo ozbiljan sistem. Onaj ko to bude mogao da iznese radiće u klubu“.

Iako ga očekuje vraški težak posao Mladenović veruje u trofeje u nadolazežoj sezoni.
„Bitno je da omladinci i kadeti uvek idu na najviši plasman. Iz prostog razloga jer mogu da izbore učešće u Ligi šampiona. Takođe, moramo da se trudimo da pravimo igrače dostojne Zvezdinog dresa“.

Mladenovića očekuje i rekonstrukcija skauting službe.
„To je poseban sektor. To ćemo da rešavamo u hodu“, rekao je Mladenović.


tagovi

Vidak BratićSuperligaSrbijaPerica OgnjenovićEvropaDragan MladenovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara