""
""

Juventus prodao igrača na koga ne računa za 20.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.08.17. | 19:12

Mario Lamina u nedelju potpisuje za Sautempton

Juventus je još jednom opravdao status kluba koji sjajno posluje. Mada u tome može da mu parira i(li) da ga prevaziđe jedino Real Madrid, prvak Italije je povukao potez za divljenje na transfer pijaci, jer je još jednog svog rezervistu prodao za veliki novac.

Stara dama je tokom boravka u Engleskoj, gde se danas u prijateljskom meču srela sa Totenhemom, završila posao oko prodaje Marija Lamine (24) u Sautempton. Vezista iz Gabona definitivno nije u planovima trenera Masimilijana Alegrija, minule sezone počeo je samo 11 utakmica, trpi usled velike konkurencije na mestu zadnjeg veznog (tu su Semi Kedira, Stefano Sturaro, Klaudio Markizio i Tomas Rinkon), želi da igra i logično je bilo da napusti Torino.

Izabrane vesti

U subotu popodne pao je konačan dogovor, jer je Sautempton pristao da plati 18.000.000 evra odmah, a dodatna 2.000.000 na osnovu bonusa. Sam Lemina će sutra biti podvrgnut lekarskim pregledima na Sent Mericu i ako sve bude u redu potpisaće četvorogodišnji ugovor. U Premijer ligu stiže na izričit zahtev novog trenera Svetaca, Mauricija Pelegrina, koji je došao iz Alavesa.

Lemini je, po svemu sudeći, suđeno da pređe u Englesku, jer ga je želeo i Stouk, međutim, presudila je bolja finansijska ponuda Sautemptona. I u ovoj operaciji sportski direktor Juventusa Đuzepe Bepe Marota je dokazao kakav je mag za transfere, jer je za Marija potrošio ukupno 12.000.000 evra (1.500.000 za pozajmicu iz Marselja, dodatnih 9.500.000 za trajni ugovor i još 1.000.000 za bonuse), a prodaje ga za ukupno 20.000.000 evra.

Juve na dobitku za igrača koji je bio rezerva...

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ASautemptonPremijer ligaMario LeminaJuventusItalijaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara