"Nedostajaće Kjelini Bufonu"
"Nedostajaće Kjelini Bufonu"

Juventus oslabljen u finalu Lige šampiona: Ne igra Đorđo Kjelini!

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.06.15. | 14:06

Odbrambeni fudbaler crno-belih propustiće meč sezone zbog povrede lista leve noge

Nedostajaće Kjelini BufonuĐorđo Kjelini proputiće meč finala Lige šampiona sa Barselonom, objavili su u torinskom Juventusu. Iskusni defanzivac u četvrtak je išao na skener gde je procenjena težina povrede, a ispostavilo se da su se najveći strahovi Stare dame obistinili.

Kjelini je u sredu napustio trening zbog osećaja nelagode u mišiću leve noge, pa se još tada spekulisalo o njegovom nastupu u Berlinu 6. juna. Sada su sve dileme otklonjene.
"Prva testiranja su pokazala istegnuće mišića tako da defanzivac neće biti spreman za meč sa Barselonom", navodi se u zvaničnom saopštenju kluba.

Izabrane vesti

Ipak, dobra vest za Juventus je da se Andrea Barzalji oporavio od povrede, nije sto odsto spreman, ali će biti u prilici da popuni rupu koja je sada nastala u odbrani kluba iz Torina.

Izostanak Kjelinija, pored velikog problema za Masimilijana Alegrija, takođe znači da nećemo videti duel Italijana i Luisa Suareza koji su mnogi želeli da vide, iz poznatih razloga.

Kvota da će Juventus bez obzira na sve pobediti Barselonu 6. juna u Berlinu je 5,50, dok je kvota na trijumf Barselone znatno manja - 1,65.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Liga šampionaJuventusItalijafinale lige sampionaEvropaĐorđo Kjelini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara