""
""

Juventus - oprez! Ančeloti želi Kediru u svom Bajernu i sprema 15.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.01.16. | 14:45

Nemački Kiker javlja da je Italijan zadovoljan partijama koje pruža član Pancera i da bi se savršeno uklopio u njegovu koncepciju...

Italijanski stručnjak i od leta novi trener minhenskog Bajerna Karlo Ančeloti ima sasvim dovoljno vremena da dobro prouči kadrovsku situaciju u klubu, da smisli strategiju kojom će voditi bavarsku mašinu do uspeha i proceni na kojim poljima su potrebna pojačanja. 

Izabrane vesti

Ančeloti to ovih dana upravo i radi, a kako prenosi nemački Kiker, već je upravi Bajerna predočio da mu je potreban - Sami Kedira! On je razgovarao sa ljudima iz klupskog vrha i predstavio im plan po kojem bi vezista Juventusa dobio ogroman prostor u njegovom sistemu, a navodno je jako zadovoljan partijama koje član Pancera pruža, zbog čega traži da klub pripremi sredstva za leto. 

Kedira i Ančeloti iza sebe već imaju dve godine saradnje u Realu, s tim što je nemački reprezentativac u Kraljevskom klubu imao gotovo minornu ulogu. I pored toga Kedira je u nedavnom intervjuu za ugledni list Die Velt imao samo reči hvale za trofejnog stručnjaka, o kojem je pričao samo u superlativu.
„To je izvanredan stručnjak i čovek, taktičar kakav se retko viđa. Ono što me je najviše fasciniralo kod njega jeste to što poseduje ogromne ljudske kvalitete, što je jako važno u ovom poslu. On ume s igračima, stalno priča sa njima i uvek dopire do njih svojim rečima“.

Bajern je, kako Kiker piše, spreman da ponudi Juventusu 15.000.000 evra, što bi za Staru damu bila čista zarada, s obzirom na to da je Kedira u Torino stigao kao slobodan igrač. Pregovori bi vrlo lako mogli da počnu već sredinom februara, kada se dva kluba budu sastala u nokaut fazi Lige šampiona, a od ranije je poznato da Stara dama i Bavarci imaju vrlo dobre poslovne odnose. 

Podsetimo, Bajern je od Juventusa već pazario Artura Vidala i pozajmio Kinglsija Komana, ali je šampion Nemačke spreman da otkupi i ugovor francuskog reprezentativca. 

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija ASami KediraNemackaKarlo AnćelotiJuventusItalijaEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara