""
""

Juventus ne može sa decom: Golčina Bjanka sa centra, ali se Melburnu pozlatila bela tačka! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.07.16. | 13:20

Stara Dama samo remizirala sa predstavnikom Australije u Internacionalom Kupu šampiona, a zatim poražena posle penala - 4:3

Dok je cela Evropa pričla o transferu Gonzala Iguaina u Torino fudbaleri Juventusa su na drugom kraju planete započeli misiju u Internacionalnom Kupu šampiona. I nisu se proslavili. Daleko od toga. Trener Stare Dame Maks Algeri šansu je pružio kombinovanom timu koji je posle izvođenja penala poražen od Melburna.

Pojačanja Juventusa poput Pjanića i Benatije ostala su na klupi, igrači koji su učestvovali na Kopa Amerika i Prvenstvu Evrope su još na odmoru. I pored toga očekivalo se da Juventus lagano završi posao protiv predstavnika Australije. Međutim, nije bilo tako. Golman Neto morao je da vadi kestenje iz vatre posle odličnog udarca Beriše.

Izabrane vesti

Imao je i Juventus šanse, ali su šampioni Italije morali da čekaju trenutak inspiracije Karlosa Bjanka. On je u 58.minutu krajičkom oka video da je golman Melburna Tomas istrčao, odlučio se za šut skoro sa centra i pogodio.

Nisu se predavali Australijanci. Ingham je izjednačio rezultat u 83.minutu i dao šansu golmanu Tomasu da popravi utisak u penal ruletu. Zaustavio je udarce Mačeka i Padovana za iznenađujućih -4:3

 

 


tagovi

međunarodni fudbalMasimilijano AlegriItalijaInternacionalni kup šampionaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara