"Juve zna šta radi"
"Juve zna šta radi"

Juve radi punom parom: Bufon i Barzalji sutra potpisuju, iz Brazila stiže igrač čiji minut vredi 1.000.000 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.05.16. | 19:37

U Torinu rešeni da nastave dominaciju

Juve zna šta radiNavijači protivničkih klubova kriviće sudije, pričati o zaveri u savezu, Juventus će mudro ćutati i završavati posao. I tako već pet godina koliko traje dominacija Stare dame na Apeninima. Slučajnost? Nikako. U Torinu znaju šta rade. Nisu njihove pristalice još valjano proslavile novu titulu šampiona, a Juve je već postavio osnov za nove podvige: legendarni golman Đanluiđi Bufon i pouzdani štoper Andrea Barzalji u sredu će potpisati nove ugovore sa Starom damom i obavezati se na ostanak do 2018. godine.

Bufonu će tada biti već 40 godina, Barzaljiju 37, ali koga briga za krštenicu kad na terenu obavljaju sve što treba i to nekoliko puta bolje i od mlađih kolega na vrhuncu snage?

Izabrane vesti

Naravno, to ne znači da u Torinu ne razmišljaju i o onom što će biti sutra. Tamo paze na svaki detalj. A prema izveštajima sa "čizme" samo još detalji dele 18-godišnjeg plejmejkera Korintijansa Mateusa Pereiru - ne mešati sa igračem istog imena i prezimena iz Sportinga - od transfera vrednog 2.000.000 evra.

Nimalo zanemarljiva suma imajući u vidu da je reč o fudbaleru koji je za prvi tim Korintijansa odigrao samo dva minuta i koji će i u Juventusa isprva igrati samo za mladi tim. Pod uslovom da prođe preglede, a navodno se već zaputio ka Italiji na završne pregovore i odlazak kod lekara. Ranije se Pereira dovodio u vezu i sa Barselonom.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMateus PereiraKorintijansJuventusItalijaEvropaĐanluiđi BufonAndrea Barzalji

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara