""
""

Juve - Draksler, sad ili nikad! Vaskez rekao „da“ i čeka, danas stiže bek od 40.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.08.15. | 11:44

Brazilac bi do kraja dana trebalo da bude predstavljen kao novo pojačanje Stare dame, a Nemac je i dalje meta broj jedan

Juventus će danas dobiti jedno veliko pojačanje, a nada se da će uskoro doći i drugo. Do kraja dana bi član Stare dame trebalo da postane brazilski levi bek Aleks Sandro iz Porta.

Izabrane vesti

Dogovor dva kluba je postignut, a Juve će Portugalcima platiti 3.000.000 evra samo za pozajmicu Brazilca. Italijanski šampion će Zmajevima sledećeg leta uplatiti čak 22.000.000 evra za otkup ugovora. Brazilski defanzivac će u Torinu zarađivati 3.000.000 evra po sezoni u narednih pet godina i pojačaće konkurenciji Patrisu Evri. Ukupno će Aleks Sandro koštati Staru damu 40.000.000 evropskih novčanica.

Međutim, navijače Stare dame mnogo više brine kako će se završiti potraga za „trekvartistom“ koja traje veće nedeljama i u kojoj se pomenulo brdo imena. Od nerealnih želja poput Gecea i Ozila na početku, preko Iska, Lamele, Draklsera, Mhitarjana, a od danas i Havijera Pastorea i Franka Vaskeza...

Juventus je poslao novu, poboljšanu, verovatno i konačnu ponudu Šalkeu za Julijana Drakslera. Ona iznosi 20.000.000 evra plus još 10.000.000 evra kroz eventualne bonuse. Juventus ne može da ide dalje od ovoga. Šalke celog leta insistira na otkupnoj ceni od 30.000.000 evra u koju nisu uključeni bonusi i sada se čeka odgovor kluba iz Gelzenkirhena.

Ali dok čeka, Juve ne sedi skrštenih ruku. Koketira sa Minom Rajolom oko mogućnosti da dovede njegovog klijenta Henrika Mhitrajana iz Borusije Dortmund. Takođe, Marota je pustio pipke i ka Siciliji i razmatra mogućnost da dovede Franka Vaskeza. Argentinac je blistao prošle sezone u tandemu sa Dibalom i Marota razmišlja da ih upari u crno-belom dresu. Problem je što je Zamparini ranije najavljivao da nema šanse da Vaskez ode ovog leta i što se ne zna koja je njegova cena. Navodno je igrač već rekao „da“ Juventusu i nada se da Šalke neće prihvatiti ponudu za Drakslera, kao i da će Zamparini biti razuman u pregovorima.

Od jutros je u igri i Havijer Pastore iz Pari Sen Žermena, ali šansa da on dođe je kao u slučaju Iska jer francuski klub ne želi da se odrekne popularnog Mršavka.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija Aprelazni rok 2015PalermoNemackaJuventusJulijan DrakslerItalijaFranko VaskezEvropaAleks Sandro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara