""
""

Juče Ramadani, danas Zahavi: Marković našao novi klub

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.07.15. | 15:16

Srpski fudbaler se seli u Belgiju

Treći put u poslednje dve godine, bivši fudbaler Teleoptika Filip Marković menja klub. Ofanzivni vezista i rođeni brat poznatijeg Lazara se sprema za selidbu u Muskron.

Izabrane vesti

Marković je pre dve godine u sklopu bratovog transfera prešao iz Teleoptika u Benfiku gde je bio član B tima slavnog kluba iz Lisabona. Kada je Lazar otišao u Liverpul, Filip je napustio Orlove i preselio se u redove španskog drugoligaša Majorke. Spona za transfer je bio menadžer Fali Ramadani koji je imao neku ulogu neformalnog savetnika predsednika Auatea, pa su na sličan način u Majorku stigli i Marko Šćepović i Nikola Gulan.

Ipak, Marković se nije zadržao u Majorki duže od godinu dana. Tokom minule sezone je odigrao 13 mečeva i postigao jedan gol, a pred kraj sezone u klubu su odlučili da na računaju na njega jer nije ispunjavao obaveze, a kap koja je prelila čašu je bio Markovićev odlazak u Liverpul na oproštajni meč Stivena Džerarda bez dozvole kluba. Nedavno je trener Majorke saopštio listu igrača na koje ne računa za narednu sezonu, a Filip Marković je ubrzo posle toga našao novi klub.

On je na putu za Belgiju gde će braniti boje Muskrona. Pomenuti klub je odnedavno u vlasništvu moćnog menadžera Pinija Zahavija koji zastupa Filipovog brata Lazara i koji ga je otkupio od Partizana, a potom prodao u Benfiku i na kraju u Liverpul.


tagovi

Župiler Pro ligaMuskronFilip MarkovićEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara