"Da li će uraditi nešto što se ne viđa često?"
"Da li će uraditi nešto što se ne viđa često?"

Juče Benfika, danas Sporting, sutra - Porto?! Zmajevi plaćaju 10.000.000 evra za Žorža Žezusa!

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.05.16. | 19:05

Strateg lisabonskih Lavova na ceni

Da li će uraditi nešto što se ne viđa često?

Prošlog leta Žorž Žezus aktivirao je bombu onog trenutka kada je odlučio da klupu Benfike zameni Sportingovom i tako zarije nož u srce navijača kluba sa kojim je tada samo nekoliko dana ranije osvojio titulu. Međutim, ako to nije bilo dovoljno da šokira apsolutno sve u Portugaliji, onda bi to mogao da učini ovog leta, pošto je navodno vrlo blizu toga da postane trener - Porta!

Izabrane vesti

Kako javlja ugledni portugalski list A Bola, uprava Porta ozbiljno se nameračila da Žezusa postavi za trenera jednog novog tima koji bi konačno prekinuo šampionsku seriju Benfike i napravio veliki iskorak u Evropi. Za to su Zmajevi, bar kako ističe pomenuti dnevnik, spremni da plate otkupnu klauzulu od čak 10.000.000 evra! I ne samo to. Porto je za Žezusa spremio i bogat, višemilionski ugovor na tri godine i budžet kojim bi mogao da napravi tim po želji i meri i krene u napad na titulu. 

Nema sumnje da je Žezus verovatno jedan od najboljih portugalskih stručnjaka današnjice, ali koliko bi samo nerealno izgledalo kada bi u tri godine promenio boje tri najveća kluba u zemlji. 

Pitanje je koliko bi ga i navijači podržali, s obzirom da je svojevremeno sa Benfikom maltretirao Porto i uzimao titule nehotice. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žorž ŽezusSporting Lisabonprelazni rok leto 2016PortugalPortoEvropaBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara