""
""

Jovana Guzijan tipuje u humanitarne svrhe: Portugalija, Čuka i Geteborg

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.06.16. | 12:00

Eventualni dobitak u rubrici Humanitarni tiket u podne biće usmeren ka Fondaciji za pomoć najmlađima Podrži život

 

Izabrane vesti

Koleginica sa Sport klub televizije Marija Sekulović probila je led, dobitni humanitarni tiket skockao je još samo Čaba Silađi, pa evo već celu nedelju čekamo da još jedan bingo u rubrici „Humanitarni tiket u podne“. A kako je prošli put jedna dama bila srećne ruke, pokušali smo opet po oprobanom receptu s tim da je ovaj put u glavnoj ulozi lepa voditeljka TV Arena Jovana Guzijan.

MOZZART KVOTE, Poljska – Portugalija: 1 (3,50), X (2,90), 2 (2,47)

Tiket sveden na tri para, ali sasvim primamljiva kvota. Čiste pobede Čukaričkog i Portugalije, te kombinacija sa velikim brojem golova Geteborga i velškog Landudna.
Nije baš da sam specijala, ali znam da je Geteborg veliki klub, a da je Landudno skoro pa nivou poluamatera. Pa verujem da će Šveđani lako do pobede uz veliki broj golova“, otkriva Jovana svim ljubiteljima klađenja jedan veoma zanimljiv par za tikete.

MOZZART KVOTE, Čukarički – Ordabasi: 1 (1,80), X (3,30), 2 (4,50)

Dva preostala svakako vam nisu promakla i bez njene pomoći. Ali tipovi bi mogli da vam budu zanimljivi.
Čukarički zato što je naš, zato što je domaćin, a verujem i bolji tim. A Portugalija jer je vreme da Kristijano Ronaldo eksplodira i odvede reprezentaciju do same završnice. Videli smo protiv Mađarske da može“, kaže Jovana Guzijan, koja je eventualni dobitak namenila Fondaciji za pomoć najmlađima Podrži život.

MOZZART KVOTE, Geteborg – Landudno: 1 (1,07), X (11,0), 2 (18,0)


tagovi

tiket u podnesportsko klađenjereprezentativni fudbalreprezentacija PortugalaReprezentacija PoljskeklađenjeJovana Guzijaneuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara