""
""

Još jedno pojačanje u Votfordu: Stiže italijanski bombarder iz Kine!

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.15. | 14:28

Menadžer novog premijerligaša Kike Sančez Flores potvrdio da je praktično završen posao oko dovođenja Alesandra Dijamantija

Votford je ovog leta već doveo devet pojačanja, ali tu nije kraj kupovinama novog premijerligaša. Uskoro stiže i deset pojačanje. I to iz Kine!

Izabrane vesti

Votfordov menadžer Kike Sančez Flores je potvrdio da još detalji dele Alesandra Dijamantija od prelaska u tabor popualrnih Stršeljnova. Dijamanti se ovog leta vratio u kineski Gvangžu pošto mu je istekla šestomesečna pozajmica u Fiorentini, ali nema nameru da ostaje na Dalekom Istoku.
„Već nekoliko dana trenira sa nama i zadovoljni smo u kakvoj je formi. Klubovi pregovaraju oko poslednjih detalja u transferu i očekujemo da uskoro i zvanično postane naš fudbaler. Nažalost, teško da ćemo uspeti da ga registrujemo za meč koji imamo u subotu“, rekao je španski stručnjak.

Dijamanti ima 32 godine i poznat je po razornom udarcu levicom. Godinama je na Apeninima važio za jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca. Ovo će mu biti povratak u Premijer ligu s obzirom da jednu sezonu igrao za Vest Hem kada ga je Đanfranko Zola doveo, ali se nije najbolje snašao na Apton Parku. Sada ima priliku za popravni... 

(FOTO: Action images)


tagovi

votfordPremijer ligaprelazni rok 2015EvropaEngleskaAlesandro Dijamanti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara