"Rađi i Mbape dok su bili drugari"
"Rađi i Mbape dok su bili drugari"

Još jedna tuča zbog PSŽ-ovih para: Mbape vs Rađi, ceo tim morao da promeni teren!

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.08.17. | 11:48

Pukla je i Monakova svlačionica

Rađi i Mbape dok su bili drugariNije to lako ma šta ko pričao. Ali prolaze dani, nedelje, meseci, a po medijima se svaki dan piše o stotinama miliona koje će Pari Sen Žermen izvesno dati za Kilijana Mbapea. Dečku je tek 18 godina. Preveliki je to pritisak. Moralo je da pukne. I puklo je! Prema navodima Ekipa mladi fudbaler Monaka prošle nedelje se na treningu potukao sa saigračem Andreom Rađijem.

Šef struke Leonardo Žardim potom je Mbapea izbacio sa treninga, ali je ovaj demonstrativno odbio da se povinuje zahtevima šefa struke. Pa je onda - a za ovakav slučaj još nismo čuli - ceo tim morao da se preseli na drugi teren?!

Izabrane vesti

Jasno, mnogi su ovaj incident odmah doveli u vezu sa željom igrača da primora upravu kluba da ga proda Svecima. Podsetimo, samo ovog leta Nejmar se, pre no što je prešao u Pari Sen Žermen, na treningu potukao sa Nelsonom Semedom, a potom je u Dortmundu varničilo između Romana Burkija i Usmana Dembele, koga je Barselona namerila da dovede baš umesto Brazilca.

Pari Sen Žermenove pare sve su pokvarila. Previše je to novca. Poludi glava od tolikih nula. Mbape je gotov. Samo još da PSŽ ubedi Monako.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pari Sen ŽermenMonakoLiga 1Kilijan EmbapeFrancuskaEvropaAndrea Rađi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara