""
""

Još jedan potpis u Humskoj - iz Unikahe

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.08.16. | 15:12

Potpis mladog Karahodžića za Partizan bi označio kraj prelaznog roka

Partizanov roster mogao bi do kraja dana da postane zatvoren. Posle Uroša Lukovića, koji je u toku dana ozvaničio saradnju sa crno-belima, u Humsku bi mogao da stigne i Kenan Karahodžić (20, 209cm), potvrđeno je MOZZART-u iz kluba.

Perspektivni krilni centar je još kao junior krenuo put Starog kontinenta gde se obreo u jednom od najjačih evropskih klubova, Unikahi. Za klub iz Malage odigrao je 13 evroligaških susreta i prosečno postizao 1,7 poena i hvatao 0,6 lopti.

Izabrane vesti

Karahodžić je rođen u Bačkoj Topoli, poseduje dvojno državljanstvo, srpsko i bosansko, i odlučio je da, kada je u pitanju reprezentativna karijera, put pronađe kod „zmajeva“

 Crno-beli su u toku leta već potpisali Stefana Birčevića, Đorđa Majstorovića, Branislava Ratkovicu, Frenka Robinsona, Vila Hačera, kao i danas pristiglog Lukovića. Kada se uzme u obzir da je Aleksandar Džikić zadržao Vanju Marinkovića, Mihajla Andrića, Adina Vrapca i Miloša Koprivicu, te da će mladi Slobodan Jovanović biti u sastavu za predstojeću sezonu dolazimo do logičnog zaključka – potpis Kenana Karahodžića značio bi kraj prelaznog roka u košarkaškoj sekciji.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanKK PartizanKenan KarahodžićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara