""
""

Još jedan bivši zvezdaš prelazi u Dinamo

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.13. | 10:35

Posle Li Adija Mamić na Maksimir dovodi Ivana Tričkovskog iz Briža

Zagrebački Dinamo uveliko se priprema za kvalifikacije za Ligu šampiona, pa ne čudi što je Zdravko Mamić vrlo aktivan na letnjoj fudbalskoj pijaci! Prema informacijama koje stižu iz Makedonije i Belgije, bivši napadač Crvene zvezde Ivan Tričkovski, biće nova akvizicija hrvatskog šampiona.

Momak koji je dve godine proveo u crveno-belom dresu (2007-2009) pažnju na sebe skrenuo je odličnim igrama u dresu kiparskog APOEL-a, za koji je u periodu od 2010. do 2012. odigrao 51 meč i postigao 17 pogodaka. Nakon toga prešao je u Briž, ali se nije proslavio (19 utakmica - jedan gol), zbog čega su belgijanci odlučili da ga prodaju.

Izabrane vesti

Nezvanično, Mamić je spreman da za Tričkovskog iskešira Brižu 1.2 miliona evra i Makedoncu da platu od 50 hiljada evra mesečno. 

Da podsetimo, ukoliko bi ovaj transfer bio realizovan, Tričkovski bi postao drugi bivši igrač Crvene zvezde koji je pojačao zagrebački klub i to u svega šest meseci. Pre Makedonca na Maksimir je stigao Li Adi kao pozajmljeni igrač kineskog Dalijena.

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013

(foto: Action Images)


tagovi

BelgijaEvropaIvan TričkovskiKlub Brižmeđunarodni fudbalTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara