""
""

Jol: Hajde da što pre obezbedimo opstanak, ne bih da završim u bolnici!

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.02.13. | 15:50

Holandski stručnjak se uopšte ne šali. Želi da njegova ekipa što pre obezbedi opstanak u Premijer ligi, da neko ne bi ugrozio zdravlje i završio u bolnici zbog stresa

Menadžer Fulama Martin Jol je na malo komičan način objasnio da njegovi igrači moraju da ostanu fokusirani i što pre obezbede opstanak u Premijer ligi, između ostalog i zbog zdravlja svih kojima je londonski klub u srcu.
"Prvi cilj je da dođemo do 37, a posle toga i do 40 bodova koji garantuju opstanak. Nadam se da nećemo čekati poslednje kolo, jer bi tada neko mogao da završi u bolnici zbog stresa", rekao je Jol britanskim medijima.

Izabrane vesti

On je dodao da je uveren kako će zimska pojačanja Stanislav Manolev, Emanuel Frimpong, Ejong Enoh i Urbi Emanuelson pomoći ekipi da dođe do cilja.
"Bila su nam potrebna pojačanja i želeo sam da ojačam tim, iako nismo imali mnogo novca. Letos smo poslednjeg dana prelaznog roka ostali bez dvojice najboljih igrača - Muse Dembelea i Klinta Dempsija, tako da smo sada dosta toga rešili" poručio je Jol.

Fulam trenutno zauzima 13. mesto u Premijer lige sa osvojenih 28 bodova, sedam više od Vigana, prvog tima u zoni ispadanja.

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

EngleskaEvropaFulamMartin JolPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara