""
""

Jokanu stiže špic iz Bordoa, u paketu i zamena za Sesenjona?

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.07.17. | 13:45

Srbin slaže kockice za novi napad na Premijer ligu

Slaviša Jokanović bi uskoro mogao da dobije i zvanično izuzetno veliko pojačanje za novu ofanzivu na Premijer ligu. I to iz Bordoa. 

Izabrane vesti

Kako britanski Skaj Sport tvrdi, Fulam je uspeo da postigne dogovor sa Bordoom oko kupovine urugvajskog centarfora Dijega Rolana za nešto više od 6.100.000 evra. Doduše, sada Slaviši Jokanoviću i njegovim saradnjicima preostaje teži deo posla, a to je da ubede Rolana da dođe Krejven Kotidž i tako postane udarna igla kluba iz Londona. 

Rolan bi više voleo da se oproba u Premijer ligi i to mu je prva želja, ali trenutno za njega nema konkretnih ponuda iz najjačeg ranga ostrvskog fudbala. Već, samo raspitivanje. 

Zato će Jokanović pokušati da sklopi još jedan posao iz Bordoa, kako bi „smekšali“ Rolana da izabere upravo Fulam. Prema informacijama francuske štampe, Fulam želi i levog beka Maksima Punđa, koji bi na Kotidžu imao ulogu zamene ultrataletnovanom Rajanu Sesenjonu na levom boku. 

Razgovori su još u ranoj fazi, ali se u Fulamu nadaju da bi upravo Punđov dolazak mogao da bude ključ Rolanovog transfera. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

BordoČempionšipDijego RolanEngleskaEvropaFrancuskaFulamLiga 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara