Jokan i Votford baš zagrizli za štopera Milana

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.10.18. | 10:25

Novajlije u Fulamu nisu ispunili očekivanja

Argentinski štoper Mateo Musakio je na meti londonskih klubova Fulama i Votforda javljaju engelski i italijanski mediji.

Musakio je došao u Milan pretrošlog leta kao prvo pojačanje tada novih vlasnika iz Kine, ali u debitantskoj sezoni na San Siru nije ostavio neki posbean utisak i bio je alternativa Romanjoliju i Bonućiju. Kada je izgledalo da bi Milan mogao da ga se reši, Gatuzo mu je u ovoj sezoni neočekivano dao puno povernje. Iako je Milan kao veliko pojačanje doveo Kladaru iz Juventusa, Musakio je standardan u štoperskom tandemu sa Romanjolijem. Zato je teško očekivati da će ga Milan prodati u januaru…

Izabrane vesti

Ali Ostrvljani ne gube nadu i nadaju se da će nekom atraktivnom ponudom naterati Rosonere da razmisle. Fulam je pogotovo zagrizao. Iako je klub Slaviše Jokanovića letos potrošio preko 100.000.000 funti na pojačanja, u srcu odbrane imaju probleme. Novajlije La Maršan, Čejmbers i Mouson za sada nisu opravdali očekivanja, a u poslednje vreme šansu dobija Amerikanac Rim koji takođe nije preterano pouzdan. Jokanoviću je potreban tehnički jak štoper, a očligledno da se setio Muaskijevih partija u Viljarealu kada je Argentinac blistao.

Konkurencija srpskom stručnjaku je njegov bivši klub Votford koji je takođe zainetersovan za Argentinca.

(FOTO: Action images)


tagovi

Mateo Musakio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara