"ZAŠTO MENE TRENERU..."
"ZAŠTO MENE TRENERU..."

Jojić i Jovetić ispali sa spiska za Ligu šampiona!

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.02.15. | 17:10

Objavljeni spiskovi za nokaut fazu Lige šampiona, u Sitiju nema crnogorca, Klop više ne veruje Jojiću...

ZAŠTO MENE TRENERU...Na spisku igrača registrovanih za nastavak takmičenja u Ligi šampiona nema Stevana Jovetića i Miloša Jojića. Pelegrini je navodno birao između Edina Džeka i Stevana Jovetića, a odlučio se za Bosanskog reprezentativca. Dortmund je u tim uvrstio Kevina Kampla, a sa liste je izleteo Miloš Jojić koji je i posle odličnog starta u Borusiji, brzo izgubio poverenje u našeg reprezentativca.

Puno polemike će povući odluka Pelegrinija da sa liste izostavi Stevana Jovetića, naročito jer je za Jovetića bilo dosta ponuda ove zime, a najzainteresovaniji je bio Juventus. Siti je odbio da proda crnogorskog internacionalca ispod cene, ali ga je sada žrtvovao zarad Edina Džeka i Vilfrida Bonija.

Izabrane vesti

Borusija je u velikoj krizi, letos će sigurno biti velikih promena na Vestfalenu, a očigledno je da za Miloša Jojića nema više mesta u Dortmundu.

Juventus je sa liste izostavio Kvadva Asamou koji će još dugo biti povređen, Real je registrovao oba zimska pojačanja, Edegarda i Silvu. Nastasić će kao što je i očekivano biti registrovan za Šalke, dok je Arsenal u tim vratio Žirua, uz Kokelana i Gabrijela.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stevan JovetićMiloš JojićMatija NastasićMartin EdegorMančester SitiLukas SilvaLiga šampionaKvadvo AsamoaJuventusEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara