"Posle 14 godina Mirko Vučinić napušta Italiju"
"Posle 14 godina Mirko Vučinić napušta Italiju"

Jeste zlato sve što sja, posebno u Abu Dabiju! Mirko Vučinić za dve godine u Al Džaziri dobija 12 miliona evra (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.07.14. | 10:58

Juventus pristao da proda crnogorskog napadača, u Torino stiže Huan Manuel Iturbe

Posle 14 godina Mirko Vučinić napušta ItalijuNišta Engleska, ništa Španija, čak ni Rusija... Budućnost Mirka Vučinića (31) je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima!

Juventus je prihvatio ponudu za iskusnog napadača koji će, uprkos interesovanju Arsenala, Valensije i Zenita karijeru nastaviti u Al Džaziri, na čijoj klupi sedi belgjski stručnjak Erik Gerec, koji je nedavno na toj funkciji zamenio bivšeg trenera Crvene zvezde Valtera Zengu.

Izabrane vesti

Jasno je da je ovaj posao dogovoren isključivo finansijskim motivima, jer će crnogorski reprezentativac inkasirati čak šest miliona evra na ime godišnje plate. U Abu Dabiju bi trebalo da ostane naredna dva leta, što znači da će ukupno zaraditi 12 miliona evra. Nije loše za igrača koji je polako premašio zenit... Plus, čelnici Al Džazire obezbedili su mu vilu u elitnom delu Abu Dabija, kao i ličnog šofera na usluzi 24 sata.

Zadovoljan je i Juventus koji će zaraditi oko tri miliona evra na ime obeštećenja. U planu je dovođenje ofanzivnog veziste Huana Manuela Iturbea (21), kome stručnjaci predviđaju sjajnu karijeru, a prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača Verone u čijem dresu je odigrao 33 utakmice i postigao osam golova u Seriji A. Istina, Verona je za njega "zacepila" cenu od 30 miliona evra...

(FOTO: Action images)


tagovi

transferi2014Serija AMirko VučinićItalijaEvropaJuventusAl Džazira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara