"Tino Kosta odnosi loptu ispred Dijega Koste"
"Tino Kosta odnosi loptu ispred Dijega Koste"

Jedan Kosta odlazi, drugi sleće na Kalderon: Tino novi vezista Atletika (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.06.14. | 12:28

Jorgandžije na korak do dogovora sa Spartakom o angažovanju iskusnog vezite, najpre na pozajmicu

Tino Kosta odnosi loptu ispred Dijega KosteSezona iz snova, a onda remont. Tim Atletiko Madrida pretrpeće ogromne promene tokom letnje pauze, a među novajlijama koje bi trebalo da stignu na Visente Kalderon sve se glasnije pominje ime Tina Koste (29).

Argentinski vezista koji se nije proslavio tokom minulih godinu dana u moskovskom Spartaku (24 meča, tri gola) blizu je povratka u Primeru, pošto je klub iz Madrida počeo pregovore sa Rusima povodom njegovog angažmana. Za sada najrealnije deluje opcija o njegovoj jednogodišnjoj pozajmici, a na kraju sledeće sezone bi se razmatrala opcija otkupa ugovora koji mu ističe  2017.

Izabrane vesti

Dijego Simeone vidi Tina Kostu kao idealnu zamenu za Tijaga Mendeša koji je kao slobodan igrač prešao u Čelsi, a uzda se i u njegovo iskustvo sa španskih terena, pošto je iskusni vezista pre odlaska u Spartak tri godine uspešno igrao za Valensiju.

Dolazak Tina Koste predstavljao bi popunjavanje rupe na sredini terena Atletika, ali i drugi dolazak na Kalderon, posle Andree Koree. No, daleko veća muka po španskog prvaka je činjenica da su osim Tijaga klub već napustili David Vilja i Dijego Ribas, a izvesno je da će crveno-beli dres razdužiti najbiolji strelac ekipe Dijego Kosta, koji figurira kao pojačanje Čelsija.

(FOTO: Action images)


tagovi

transferi2014Tino KoštaSpartak MoskvaŠpanijaRusijaPrimeraEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara