""
""

Javor se sprema opasno da zaljulja: Stiglo pojačanje iz moskovskog CSKA

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.09.15. | 10:19

Novi fudbaler Ivanjičana je 20-godišnji Maksim Martusevič

Javor je jako dobro započeo ovaj šampionat, nalazi se na drugom mestu u "sendviču" Zvezde i Partizana. Poslednje dane prelaznog roka Ivanjičani su iskoristili i doveli pojačanje. U pitanju je 20-godišnji Maksim Martusevič, bivši fudbaler moskovskog CSKA. On je prošle sezone nastupao za B tim, a pretprošle je standarno nastupao u Ligi šampiona za mlade. Potpisao je ugovor na dve i po godine.
"Uspeli smo da postignemo dogovor sa njegovim matičnim klubom i zadovoljni smo što je igrač takvog potencijala potpisao ugovor na duže vreme za Javor Matis. U ovom trenutku moraće da se izbori za mesto u timu. Neće biti lako obzirom da je to pozicija na kojoj igra iskusni Stojaković, ali očekujemo da se nametne kvalitetom i zalaganjem. Reč je o kvalitetnom igraču, moći će da doprinese ekipi", rekao je za Sportski Žurnal Nikola Lišanin, sportski direktor Javor Matisa.

Rus izgleda zadovoljno u novoj sredini.
"Dobro sam se uklopio, ekipa je odlična, kvalitetna, neće biti lako izboriti mesto u prvoj postavi, ali  se nadam  da ću uspeti", rekao je Martusevič.

Izabrane vesti

Javor u sledećem kolu Superlige 13. septembra. igra protiv Voždovca u Beogradu.

(FOTO: Instagram printscreen)


tagovi

SuperligaSrbijaMaksim MartusevičJavorEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara