"Miloš Simonović"
"Miloš Simonović"

Javio se i Napredak: Zvali su i našeg

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.11.17. | 13:23

I Miloš Simonović na spisku Mladena Krstajića

Miloš SimonovićMomci, sve najbolje, da napravite velike karijere! Ako u FSS već ne planiraju da jure neki rezultat u Rusiji, a da planiraju valjda bi ovo malo slobodnih termina do Mundijala koristili da uigravaju ekipu koja će i zaigrati na Svetskom prvenstvu. I da eventualno probaju neke igrače koji su u najužem krugu kandidata za nacionalni tim. Uz dužno poštovanje svih reprezentativaca, čini nam se da neki od njih neće biti ni uzeti u razmatranje, već da su u Južnu Koreju pozvani samo da bi im u biografiji pisao taj jedan nastup za A selekciju Srbije.

Bilo kako, poslednji u nizu igrača koji je dobio naknadni poziv vršioca dužnosti selektra Mladena Krstajića je 27-godišnji štoper Napretka Miloš Simonović. I njemu - sve najbolje! Uz napomenu da je, kao i slučaju prethodnika, informaciju o pozivanju Simonovića u javnost pustio njegov klub Napredak. Iz FSS još ništa.

Izabrane vesti

Kruševački klub je u kratkom saopštenju naveo da je Simonović, koji već ima jedan nastup u reprezentaciji Srbije, bolje reći Superlige, u petak uveče otputovao za Južnu Koreju gde će u utorak Orlovi igrati drugu prijateljsku utakmicu na turneji po Dalekom istoku.

Podsetimo, pre Simonovića pozive su naknadno dobili napadač Spartaka Đorđe Ivanović, pa defanzivac Voždovca Aleksandar Filipović i desni bek Radničkog iz Niša Nikola Aksentijević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FSSMiloš SimonovićMladen KrstajićNapredak Kruševacfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara