"Marsel Jansen"
"Marsel Jansen"

Jansen navijački otišao u penziju sa 29: Ne želim da lažem i opet ljubim novi grb

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.07.15. | 16:11

Borusija Menhendladbah, Bajern Minhen, Hamburger i sada kraj

Marsel JansenTri godine u Menhengladbahu, dupla kruna u sezoni u Minhenu i rastanak od travnatog terena posle još sedam u Hamburgu, koji je Marselu Jansenu prirastao za srce, ali to nije bilo dovoljno da mu uprava HSV-a ponudi novi ugovor. Razočaranje toliko veliko da je bivši reprezentativac Nemačke odlučio da sa 29 godina okači kopačke o klin.

Iz krajnje neuobičajenog razloga. Jansen iskreno priznaje...
"Razmišljao sam o tome tokom odmora. Imao sam mnogo dobrih ponuda da nastavim, ali to više nije opcija. Fizički sam spreman, dobro se osećam, mogao bih da zaradim još dosta novca, jer bih birao novi klub kao slobodan igrač, ali radije ću se odreći novca", pojašnjava Jansen u intervjuu za dnevnik Bild.

Izabrane vesti

Prosto – Jansen želi da igra zbog emocija, ne zbog novca, a posle epizoda u tri velika nemačka kluba ne vidi ponudu koja bi u njemu izazvala varnicu.
"Poslednjih godina sam postao veoma emotivno vezan za HSV. Nastaviću da živim u Hamburgu, uvek ću voleti ovaj klub. I Menhengladbah naravno. Ali neki novi klub? Ne, ne želim da lažem ili varam neki drugi klub i njegove navijače ako nisam 100 odsto iza toga. Ne mogu odjednom da ljubim neki novi grb. To ne bi bilo u redu. I sam sam preveliki fudbalski navijač da bih to radio", iskreno će Jansen, koji će ovim potezom svakako kupiti brojne tvrdokorne fudbalske fanatike.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaMarsel JansenHamburgerEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara