""
""

Jang Bojsi osvojili bod u Kijevu, sve je otvoreno za Partizan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.10.17. | 22:55

Švajcarski tim odigrao i treći put nerešeno

Tri utakmice- tri remija za Jang Bojs u grupi B Lige Evrope u kojoj se nalazi i naš predstavnik Partizan. Švajcarski viceprvak je osvojio bod na gostovanju u Dinamu u Kijevu - 2:2. Ima četiri boda manje od Ukrajinaca, bod više od Partizana i  Skenderbega... Sve je otvoreno u ovoj grupi!

Izabrane vesti

Jang Bojsi su letos eliminisali Dinamo u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a da im Dinamo „leži“ pokazali su i večeras. Poveli su u 17. minutu golom Asalea koji se sjajno snašao na 15 metara od gola Dinama i odličnim udarcem iz prve je matirao domaćeg golmana.

Dinamo je izjednačio posle prelepe akcije, prodora i asistencije Bujalskog za Mbokanija kojem je ostao najlakši deo posla da loptu gurne u mrežu.

Međutim, Asale se u 40. minutu opet potrudio da Švajcarci odu na poluvreme sa vođstvom. Posle kornera se dobro snašao kada mu je Ngamelu spustio lopti i ubacio loptu u mrežu iz peterca.

Poraz Dinama je srečio Morozjuk fenomenalnim golom iz slobodnjaka na poečtku drugog poluvremena obezbedio bod Dinamu. Gosti su u finišu igrali sa igračem manje, pošto je Sanogo u 82. minutu isključen, ali su izdržali sve atake Dinama i odneli bod u Švajcarsku. 

U sledećem kolu je Jang Bojs domaćin Dinamu, Partizan dočekuje Skenderbeg i posle toga bi situacija na tabeli mogla prilično da se promeni. Sve je otvoreno...

Grupa B - treće kolo

Dinamo Kijev - Jang Bojs 2:2 (1:2)
/Mbokani 34, Morozjuk 49 - Asale 17, 40/

Skenderbeg - Partizan 0:0

(FOTO: Action images)


tagovi

Dinamo KijevDiumersi MbokaniJang BojsLiga EvropeŠvajcarska 1Ukrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara