"Jan Rajt"
"Jan Rajt"

Jan Rajt: Mnogi navijači Arsenala su kraljevske dr...je, da ih sretnem, nastao bi pokolj

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.12.14. | 10:56

Bivši igrač Tobdžija veruje da neko u klubu treba da dobije otkaz zbog propuštanja prilike da se Sesk Fabregas ponovo kupi

Jan RajtJan Rajt je malo nervozan, a malo je i popio, bivši igrač Arsenala je na svom Tviter profilu opleo i po ljudima u klubu i po navijačima, i to bez ikakve zadrške.
„Toliko sam razočaran brojem kraljevskih dr...ja koji navijaju za klub koji volim. Voleo bih da ih sretnem individualno. To bi bio pokolj“, napisao je Rajt.

Čelsi je prvi na tabeli Premijer lige, a velike zasluge za to ima Sesk Fabregas sa 11 asistencija u prvenstvu. Arsenal je daleko ispod gradskog rivala, a Arsen Venger je letos imao priliku da ponovo dovede Španca u klub i mnogi navijači mu to neće oprostiti, među njima izgleda i Jan Rajt.
„Da se zna - sama činjenica da je Fabregas u Čelsiju kada smo mi imali pravo preče kupovine znači da neko treba da dobije otkaz, ne zanima me ko“, oglasio se penzionisani napadač.

Izabrane vesti

Posle ovakvih neočekivanih izjava Rajt je morao da negira da je njegov profil hakovan, ali je rekao da je popio nekoliko pića, mada je napomenuo da se često istina zbori pijanim jezikom. 

(FOTO: Action images)


tagovi

ArsenalEngleskaEvropaJan RajtPremijer ligaSesk FabregasTviter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara