Jaja Ture prošao preglede u Londonu - nije Palas, nije Vest Hem

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.08.18. | 09:47

Seljuk i dalje čuva klub u tajnosti...

Jaja Ture jeste slobodan agent i već mu 35 godina, ali njegov transfer, odnosno potpis za novi klub, vodiće se sasvim sigurno kao jedan od boljih i većih poslova ovog leta. Nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače rastao se sa Mančester Sitijem u junu, a njegov kontroverzni agent Dimitri Seljuk objavio je noćas da je Jaja prošao medicinske preglede u Londonu i da je spreman za potpis novog ugovora.

Mediji su, jasno, odmah počeli da licitiraju: Čelsi, Arsenal, Fulam, Kristal Palas, Vest Hem, Totenhem... Kako su Čekićari najčešće pominjali kao Tureova nova destinacija mnogi su pomislili da je konačno pao dogovor da Pelegrinijem, međutim Seljuk je to brzo demantovao...
"Ne, nije Vest Hem 100%. Jaja je šampion, nije za njega poslednji klub Premijer lige"

Izabrane vesti

Pošto je otpao i Kristal Palas posle Seljukovog novog posta (Nije ni Palas 100%. Roj Hodžson je kazao da ne zna kada su rođendani njegovih igrača. Mislite da bi Jaja mogao tamo?) počelo je opasno da se zakuvava, jer u kombinaciji su praktično ostali samo oni najveći, plus Fulam, koji nema novca za Tureovu platu.  

Neprovereni  i nepouzdani izvori onda su počeli najčešće da apostrofiraju Arsenal kao najrealniju varijantu. Demanti od Seljuka još nije stigao.

Biće ovo uzbudljiv dan na fudbalskom tržištu, nema sumnje...


tagovi

Jaja TureLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara