""
""

Hažibulić nasledio Popaja u Jagodini

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.06.13. | 16:04

Ćurani doveli igrača sa velikim iskustvom pred kvalifikacije za Evropu

Jedan od predstavnika Srbije u predstojećim kvalifikacijama za evropska takmičenja - Jagodina dovela je doskorašnjeg napadača Tampin Roversa, šampiona Singapura, Seada Hadžibulića.

Ovaj fudbalski nomad je u karijeri promenio 10 klubova, a igrao je u Rumuniji za klub Glorija Bistrica,  dok je u Albaniji branio boje tri superligaša. On je izrazio zadovoljstvo povratkom u srpski fudbal.
"Da se zahvalim ljudima koji su me angažovali. Verujem da sam napravio pravi potez i došao u pravi klub. Daćemo svoj maksimum da održimo nivo igre koji je poslednjih godina, a to neće biti lak zadatak. Došao sam na preporuku trenera Mladena Dodića, znam šta se traži od mene i očekuje jer sam već igrao u Srbiji. Poznajem momke u klubu i mislim da neće biti problema da se adaptiram na novu sredinu", izjavio je Hadžibulić.

Izabrane vesti

Bivšeg igrača Novog Pazara, Javora iz Ivanjice i Hajduka iz Kule predstavio je savetnik predsednika Jagodine Vladan Đurđević.
"FK Jagodina u svojoj kadrovskoj politici ima jedan jasan i konkretan sistem, koji je zasnovan na principu odgovornosti i on je pokazao veoma dobre rezultate. Taj sistem ima ozbiljan pristup, koji podrazumeva visoke kriterijume. Njih Sead ispunjava. Tako da mi očekujemo njegovu brzu adaptaciju na tim i klub. Sigurno da su njegovo internacionalno iskustvo i kvalitet svima jasni i poznati, zato verujem da će on biti veliko pojačanje za naše evropske ambicije", rekao je Đurđević.

Osvajač Kupa Srbije je ovako obezbedio zamenu za Miloša Stojanovića Popaja koji je otišao u Kinu.

(FOTO: MN press photo)


tagovi

JagodinaSead HadžibulićSrbijaSuperligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara