"Marko Jagodić-Kuridža"
"Marko Jagodić-Kuridža"

Jagodić Kuridža: Dolaze bolji dani za Cibonu

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.12.15. | 15:50

Krilni košarkaš Zagrepčana optimista i pred okršaj sa Cedevitom, iako je gradski rival favorit

Marko Jagodić-KuridžaNakon Zadra košarkaši zagrebačke Cibone savladali su i Tajfun u gostima (52:74) i tako uknjižili šesti trijumf u ABA ligi. MVP poslednje Cibonine utakmice Marko Jagodić-Kuridža za MOZZART Sport ističe da je očekivao i da su konačno stigle bolje partije kluba koji je nekad harao Evropom.
"Znao sam da kad prođe novembar i nešto teži raspored da će doći i bolji dani za nas. U narednom periodu možemo očekivati bolje rezultate jer sa svim timovima možemo ravnopravno da se nosimo", kaže Jagodić-Kuridža.

Pobeda nad Tajfunom je više nego ubedljiva?
"Dobro smo odreagovali, odlično prišli utakmici i trijumf je zaslužen. Pokazali smo da smo kvalitetniji od Tajfuna, da imamo bolji roster, a doprinos pobedi dali su svi igrači, od mladog Zubca do Krušlina".

Izabrane vesti

Za vas nema odmora jer već u utorak igrate veliki derbi protiv Cedevite?
"To je utakmica koju ćemo odigrati bez pritiska. Cedevita je apsolutni favorit, igraju Top 16 fazu Evrolige, dobijaju na Jadranu, ali smo pobeđivali i kad smo bili znatno slabiji. Imamo šta da tražimo u tom meču, šansu ćemo svakako iskoristiti".

Da li u Zagrebu vlada veliko interesovanje za taj duel?
"Cedevita je hit ove sezone i dosta se prati, mi smo domaćini, idu i praznici, nadam se dobroj poseti i podršci sa tribina", rekao je na kraju Marko Jagodić-Kuridža.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: MN Press


tagovi

Marko Jagodić-KuridžaJadranska ligaCibona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara