""
""

Iznenađenje! Junajted hteo da ukrade Debišija Aston Vili i Sanderlendu, a onda se umešao Bordo!

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.02.16. | 15:11

Francuz večeras stiže u domovinu na preglede, Mančester ostao bez još jednog pojačanja...

Gotovo panična potraga Mančester junajteda za defanzivcima naterala je Luja van Gala da pokuca na vrata Arsenala i od Arsena Vengera zatraži da mu prepusti Matjea Debišija i tako „zavrne“ Aston Vilu i Sanderlend, koji su figurirali kao potencijalne destinacije francuskog desnog beka. I praktično je sve bilo dogovoreno, sve dok se u igru nije uključio Bordo! I onda su Žirondinci ukrali slavu i napravili potez sezone.

Izabrane vesti

Vili Sanjol i Debiši postigli su ekspresni dogovor, a u Arsenalu nisu imali ništa protiv da se ovaj posao ozvaniči. Francuski reprezentativac će popodne stići u ovaj lučki grad na medicinske preglede, nakon čega će potpisati ugovor o pozajmici do kraja sezone. Ono što je najvažnije istaći - ugovor neće sadržati opciju o kupovini na kraju sezone. 

Mančester junajted je tako ponovo „izvisio“ za igrača, a prethodno je to bio sluačaj sa Everom Banegom, koji će gotovo izvesno prihvatiti ponudu Intera. 

Što se Đavola tiče, Luj van Gal ima ogromnu rupu u odbrani posle povreda Roha, Šoa, Janga i Valensije, zbog čega je bilo najavljeno da će klub dovesti bar jednog, ako ne i dvojicu defanzivaca. Ali kako sada stvari stoje, Junajtedu će sezonu morati da iznesu Blind, Džouns, Smoling, Mekner, Darmijan i Bortvik Džekson. To su svi odbrambeni igrači koje Van Gal ima na raspolaganju. 

Sve informacije sa transfer pijace i dramu poslednjeg dana prelaznog roka možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016SanderlendPremijer ligaMatje DebišiEvropaEngleskaAston VilaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara