"Kolbak"
"Kolbak"

Izdaja! Džek Kolbak prešao u Njukasl iz Sanderlenda

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.06.14. | 12:31

Vezista prešao u klub za koji navija od malena i to iz redova najvećeg rivala

KolbakRivalstvo Njukasla i Sanderlenda je jedno od najžešćih u Engleskoj, a prošle godine su posle njihove utakmice izbili i čuveni neredi u kojem je navijač crno-belih udario konja.

Sada je jedan od najboljih igrača Sanderlenda Džek Kolbak (24) bez obeštećenja prešao u redove mrskog rivala, i nema sumnje da će i sledeći derbi severne Engleske biti dodatno rizičan.

Izabrane vesti

Kolbaku je istekao ugovor, a za njegov potpis su se trkale Svrake i Vest Hem, a čak ni bogata ponuda ekipe iz prestonice po kojoj bi fudbaler zarađivao 61.000 evra nedeljno nije bila dovoljna da natera riđeg igrača da ne ujede navijače za stadiona Svetlosti i pređe u Njukasl. Pritom momak koji može da igra na više pozicija na terenu je u Sanderlendu zarađivao znatno manje, po engleskim medijima oko sedam hiljada evra nedeljno.

Ipak, Kolbak je od malena veliki navijač crno-belih, a to se nije promenilo ni posle 14 godina provedenih u redovima najvećeg rivala, tako da će sledeće sezone konačno kao domaći fudbaler igrati na Sent Džejms Parku.

(FOTO: Action images)


tagovi

Sanderlendtransferi2014Premijer ligaEvropaEngleskaDžek Kolbak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara