""
""

IZ MINUTA U MINUT (4. maj): Banana Pola Pirsa odvela Netse u polufinale Istoka! (VIDEO)

Vreme čitanja: 17min | ned. 04.05.14. | 21:55

Pratite najvažnije vesti iz sveta sporta uživo, sve što se dogodi saznaćete na MOZZART Sportu

 

Izabrane vesti

TO BI BILO SVE ZA DANAS. NOVO JAVLJANJE ZAKAZUJEMO ZA SUTRA UJUTRU... 

22.45 - Bruklin Netsi su u polufinalu plej-ofa istočne konferencije NBA lige! Posle prave drame, oni su u sedmoj utakmici izuzetno zanimljive serije savladali Toronot Reptorse kao gosti sa 104:103 i sa konačnih 4:3 overili plasman među četiri najbolja tima Istoka. Da podsetimo da je Toronto imao 3:2 u seriji, ali je večeras na svom parketu propustio i drugu meč loptu. Šest sekundi pre kraja, Reptorsi su imali napad za polufinale, Kajl Louri je preuzeo odgovornost i šutirao, ali ga je veteran Pol Pirs izblokirao i rešio pitanje pobednika.

U pobedničkom timu je najefikasniji bio Džo Džonson sa 26 poena, Tornton je dodao 17, a Garnet 12. Louri je u Torontu upisao 28 koševa, ali je na kraju bio tragičar. U polufinalu će Netsi igrati protiv šampiona Majamija. 

22.42 - Pobeda Milana u Derbiju dela Madonina protiv Intera, pogotkom Najdžela de Jonga u 65. minutu - 1:0!

22.22 - Samo pet minuta je trajala Realova radost posle izjendačujućeg gola. Pareho je vratio Valensiju u vođstbvo... 

22.20 - Potop Liona na Velodormu! Žinjak je postigao dva gola za Marsej koji vodi 4:1!

22.17 - Real je izjednačio protiv Valensije na Santjago Bernabeu 1:1! Serhio Ramos je strelac izjednačujućeg gola u 59. minutu. Di Marija je centrirao, Ronaldo sjajno sputio glavom za Ramosa koji nemilosrdno pogađa mrežu Valensije. 

22.13 - Milan vodi u gradskom derbiju protiv Intera! Golom Najdžela De Jonga u 65. minutu Rosoneri su stigli do zasluženog vođstva. Baloteli je centrirao iz slobodnog udarca, a De Jong udarcem glavom zakucao loptu u mrežu Handaovića

21.50 - PAOK je izborio remi na gostovanju Panatinaikosu u mini ligi za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. PAO je vodio golom Petrića iz 20. minuta, ali je bivši igrač atonskih Zelenih Dimitris Salpingiodis u 84. minutu dao gol za izjednačenje i konačnih 1:1. Posle dva odigrana kola, PAOK, Panatinaikos i Asteras imaju po četiri boda, a Atromitos bod manje... 

21.45 - Valensija vodi na Santjago Bernabeu posle prvog poluvremena! Žeremi Matje je u 44. minutu pogodio mrežu Dijega Lopeza. Posle kornera Francuz se otgrao iz zagrljaja zemljaku Varanu i udarcem glavom doneo prednost Slepim miševima, koji se bore za sedmo mesto i plasman u Ligu Evrope. 

21.44 - Smanjio je Lion na Velodromu! Mvuemba je postigao gol i sada lion vodi 2:1. 

21.43 - Rukometaši kragujevačkog Radničkog savladali su večeras u Beogradu ekipu domaće Crvene zvezde sa 31:27 (18:18), u preostaloj utakmici 6. kola plej-ofa Superlige Srbije. Ovim uspehom Kragujevčani su zadržali korak sa Vojvodinom i vodećom Metaloplastikom, dok su crveno-beli pretrpeli četvrti poraz.

21.35 - Poluvreme u milanskom derbiju. Bez golova posle prvih 45 minuta, a najbolju šansu je imao Rikardo Kaka koji je fantastičnim udarcem pogodio prečku. 

21.33 - 2:0 za Marsej protiv Liona. Tovan je strelac. 

21.21 - Marsej u derbiju 36. kola francuskog šampionata vodi golom Dijavare protiv Liona sa 1:0. 

20.53 - Sevilja i Viljareal su odigrali bez golova na Sančez Pishuanu što je rezultat kojim su Andalužani overili mesto koje vodi u Ligu Evrope. Međutim, Viljareal će i pored večerašnjeg poraza igrati u Ligi Evrope. Ako Valensija večeras ne pobedi u Madridu, to će značiti da je Žuta podmornica overila plasman u Ligu evrope. 

20.35 - Izjednačenje na Lužu. Setubal je pogotkom Rafaela sa penala izjednačio na 1:1. Donekle razumljivo s obzirom na to da Benfika igra samo za prestiž, pošto je već osigurala titulu. Opustio se i Porto, koji posle gola Dionisija gubi sa 0:2 na gostovanju kod Oljanensea.

20.25 - Panatinaikos golom Mladena Petrića iz 20. minuta vodi protiv PAOK-a u mini ligi za plasman u Ligu šampiona. U takmičenju pored Panatianikosa i PAOK-a učestvuju Asteras i Atromitos, a ako Panatinaikos pobedi, posle drugog kola će izbiti na čelo tabele sa šest bodova dok bi PAOK ostao na samo jednom osvojenom bodu. 

20.16 - Sloga pogotkom Stefana Mihajlovića smanjuje rezultat u Kruševcu na 2:1. Mladi napadač je iskoristio grešku Janičića i matirao Krznarića.

20.15 - Rukometašice Ðera odbranile su titulu prvaka Evrope pošto su danas u Budimpešti, u finalu završnog turnira Lige šampiona, savladale ekipu podgoričke Budućnosti sa 27:21 (15.10).

20.07 - Bliži se početak Derbija dela Madonina, a poznati su i sastavi u kojima će nastupiti Milan i Inter. 

Milan: Abijati – De Šiljo, Rami, Mekses, Konstant – De Jong, Montolivo – Poli, Kaka, Tarabt – Baloteli;
Inter: Handanović – Ranokija, Samjuel, Rolando – Džonatan, Kambijaso, Nagatomo, Ernanes, Kovačić – Palasio, Ikardi.

Kome idu bodovi? Ako mislite da znate probajte da zaradite na tome. Kec se plaća kvotom 2,50, iks je 3,25, a dvojka 2,70.

20.03 - Poslednjeplasirani Oljanense vodi nakon prvih 45. minuta protiv Porta pogotkom Kroldrupa u 14. minutu. U Lisabonu je prava fešta, slavi se titula, ali je mreža Vitorije iz Setubala još netaknuta.

19.45 - Opšti metež u Železniku! Počelo je verbalnim sukobom Smiljanića i Lovernja u koji se brzo umešao Dunđerski, a potom i maltene svi ostali igrači, pa je Francuz dobio i nekoliko udaraca. Nedugo potom je Duško Vujošević krenuo na sportskog direktora FMP-a Vladana Mitrovića, ali su ih, srećom, prisutni sprečili da se obračunaju. Trener Partizana je isključen, kao i Žofri Lovernj, koji je pre no što je napustio parket nekome u publici pokazao "onu stvar" hvatajući se za međunožje. 

19.40 - Inače, Per Kroldrup je pogodio za vođstvo Oljanensea protiv nezainteresovanog Porta, koji će svakako sa trećeg mesta u kvalifikacije za Ligu šampiona. Oljanense traži bodove spasa u borbi za opstanak.

19.35 - Napredak vodi 2:0 pod Bagdalom! Sjajan prodor vihornog krila Čarapana Nikole Trujića i povratna lopta do Srđana Dimitrova. Usledio je precizan udarac iz prve kojim je Sloboda bačena u nokdaun.

19.33 - Počeli su i preostali mečevi 29. kola portugalske Primerie. Kladite se uživo na mečeve preko portala mozzartbet.com.

19.29 - Veliki preokret crno-belih u trećoj četvrtini, koji nakon treće četvrtine vode rezultatom 56:49!

 

19.17 - Igra se i poslednji meč 27. kola Superlige. Napredak dočekuje Slobodu, kojoj su bovi neophodni za opstanak. Međutim, Čarapani vode sa 1:0. Posle odlične prilike koju je propustio Trujić, Nemanja Vidaković je uz dosta sreće matirao Rankovića.

19.05 - Hendikep za Anderleht u derbiju Belgije! Aleksandar Mitrović je dobio direktan crveni karton u 37. minutu pošto je u glavom udario Engelsa. Tačnije, odgurnuo ga je, Engels se bacio na zemlju, a sudija je naseo na glumu. Drugo isključenje Mitrovića u dresu kluba iz Brisela. I opet protiv Klub Briža.

18.58 - Košarkaši FMP Železnika vode na poluvremenu protiv Partizana rezultatom 41:31! Domaćin je prilično raspoložen bio u prvih 20 minuta, čak šestorica igrača su ravnopravno raspodelili učinak. Najefikasniji su bili Čović i Sturanović sa po sedam poena. U redovima aktuelnog šampiona samo su Milutinov i Bertans bili na visini zadatka, ubacivši po devet poena, dok su ostali bili na više nego skromnom učinku.

18.52 - Gotovo je sa ruskom Premijer ligom za danas. U poslednjem nedeljnom meču već prežaljeni Anži je deklasirao Terek sa 3:0 golovima Bistrova, Grigalave i Biljadetinova. Tim iz Mahačkale svakako ispada u niži rang, a Čečeni su propustili idealnu priliku da odmaknu od baraža za opstanak u eliti.

18.51 - Razočaranja za navijače Atletika i Čelsija. Madriđani su poraženi na gostovanju kod Levantea sa 0:2, dok je Norič odoleo Plavcima i verovatno ih izbacili iz šampionske trke u Engleskoj.

18.49 - Promašaj koji bi mogao skupo da košta Evijan. Mongongu u 85. minutu susreta sa Remsom nije uspeo da penal pretvori u izjednačenje.

18.47 -  Još jedno iznenađenje u iz sveta tenisa. Karlos Berlok, koji pre ove nedelje nije dobio niti jedan meč protiv igrača iz vrha ATP liste, sada je nanizao dvojicu u razmaku od samo tri dana. Posle pobede nad Raonićem, Argentinac je preokrenuo meč protiv Tomaša Berdiha i slavio sa 0:6, 7:5, 6:1 za prvu titulu u 2014. i drugu u karijeri (2013. je bio najbolji u Baštadu).

18.41 - Tuluz je izjednačio protiv Nanta. Strelac je Visam Ben Jeder.

18.37 - Završeno je i pretposlednje, 35. kolo austrijske Bundeslige. U najbitnijem meču Gredig je savladao Austriju sa 2:1 uz dva gola 23-godišnjeg Filipa Huspeka, pa su kolo pre kraja dva tima poravnata na koti od 53 boda. U poslednjem kolu Austrija čeka Šturm, Gredig gostuje prežaljenom Vakeru iz Insbruka. Pobedi li, a Austrija ne uzme tri boda, Gredig će u Ligu Evropa?!

18.24 - David Baral povećava prednost Levantea na 2:0 protiv Atletika! Sva je prilika da će Jorgandžije ostaviti bodove u Valensiji. U naredna dva kola susreti sa Malagom i Barselonom. Četi Dijega Simeonea su potrebne dve pobede kako bi osigurala osvajanje titule. Naravno, pod uslovom Real ne gubi bodove u susretima sa Valensijom, Seltom, Espanjolom i Valjadolidom.

Inače, Baralov gol je pao u trenutku kada se činilo da je samo pitanje trenutka kada će Atletiko izjednačiti. Ali, kako brani Kejlor Navas!!!

18.20 - Kakav početak u poslednjem nedeljnom meču Super liga! Ahisar je za prvih 14 minuta dva puta zatresao mrežu Fenerbahčea. Prvi gol je postigao nekadašnji golgeter Crvene zvezde Bruno Mezenga. Njegov četvrti gol u poslednjih šest mečeva. Ukupno 10. u sezoni.

18.17 - Vozač Repsol Honde Mark Markes pobedio je u trci Moto GP šampionata za Veliku nagradu Španije u Heresu i ostvario četvrtu uzastopnu pobedu u sezoni. Drugo mesto zauzeo je šestostruki svetski šampion Valentino Rosi iz Movistar Jamahe, dok je treći kroz cilj prošao Španac Dani Pedrosa iz Repsol Honde.

18.13 - Sošo je, čini se, završio posao protiv Nice. Džordan Aju je duplirao prednost domaćeg tima u meču sa Nicom. Ali, Sošo je i dalje u zoni ispadanja, pa će se u dva poslednja kola boriti za opstanak.

18.12 - Rukometaši Vojvodine savladali su u Beogradu ekipu Partizana sa 26:19 (15:6), u utakmici 6. kola plej-ofa Superlige Srbije.

18.06 - Izjednačenje u derbiju Sarajeva. Bordo tim je izjednačio pogotkom Puzigaće sa bele tačke.

18.05 - Žoze Murinjo nije imao kud. Posle 0:0 na poluvremenu meča sa Noričem morao je da u igru uvede Edena Azara. Salah je napustio teren.

18.03 - Počeo je i košarkaški okršaj FMP-a i Partizana u Železniku.

18.00 - Počeo je i derbi u Belgiji. Klub Briž čeka Anderleht. Ako još nista stavili ovaj par na tiket možete to da uradite na portalu mozzartbet.com.

17.45 - I Sošo, kako je i očekivano, stiže do vođstva. Nažalost, Nemanja Pejčinović je postigao autogol, pa Nica na poluvremenu gubi sa 0:1.

17.35 - Rems gura Evijan ka ambisu. Onijang je pogodio za vođstvo Remsa.

17.30 - Opet smo u Francuskoj. Najzanimljivije je počeo meč Lorijana i Ajačija. Domaći su poveli preko Žeremija Alijadijerea, ali od 26. minuta imaju igrača manje zbog isključenja Bruna Ekela Mange. Nant preko Osvalda Viskaronda stiže do vođstva u Tuluzu. Naš Uroš Spajić je već u osmom minutu morao van terena. Izgleda je dobio jak udarac. Stradao je nos, a srpski internacinalac je na nosilima iznet sa terena.

17.27 - Malo vesti iz regiona. Željezničar je preko Hodžića stigao do vođstva u gradskom derbiju sa Sarajevom.

17.22 - Počeli su i mečevi u Francuskoj. Dva meča su pod posebnom lupom jer odlučuju o tome ko će pored Ajačija i Valensijana u niži rang. Sošou je neophodna pobeda nad Nicom. Ugroženi su i osvajač Kupa Gengan (u sredu gostuje u Monaku) te Evijan, koji igra u Remsu.

17.21 - Podsetimo, Atletiku su za titulu potrebne dve pobede iz preostala tri kola, a u finišu sezone igra sa Malagom i Barselonom na Kamp Nou.

Igrači Atletika17.15 - Šok na Siutat de Valensiji! Levante ni iz čega dolazi do prednosti! Korner sa desne strane i užasna reakcija odbrane Jorgandžija donosi domaćinima vođstvo. Filipe Luis je tragičar, pošto je grudima matirao Tiba Kurtou. Odmah posle toga Kejlor Navas brani šut Davida Vilje. Sjajan je to golman. Setite se samo utakmice protiv Barselone.

17.04 - Nikola Đurđić postiže treći gol za Grojter Firt, koji je u Kotbusu deklasirao Energi! Trenutno je 4:2, ali i Padeborn ide ka pobedi u Aue, pa će Detelinari po svemu sudeći u baraž za promociju. Osim u slučaju da Padeborn u sledećem, poslednjem kolu Cvajte, ne uspe da savlada nezainteresovani Alen.

17.03 - Senzacija na ATP turniru u Minhenu. Slovački kvalifikant Martin Kližan je u finalu savladao prvog nosioca Fabija Fonjinija 2:6, 6:1, 6:2.

16.59 - Izgleda da su Murinjo i Azar zaista u svađi. Belgijanac je na klupi za meč sa Noričem. I ne deluje previše potresen zbog toga.

16.55 - Tim Levantea za Atletiko: Kejlor, Kasadesus, Navaro, Vintra, Baral, Ruben, Huanfran, Pedro Lopez, Sisoko, Diop, Simao.

Norič na noge Čelsiju ide sa sledećom jedanaestoricom: Rudi, Martin, Benet, Tarner, Vitaker, Teti; Snodgras, Džonson, Hoson, Olson, Elmander.

Uživo klađenje na portalu mozzartbet.com.

16.51 - Kraj šampionske trke u Seriji A. Poraz Rome u Kataniji (4:1) znači i da će Juventus stići do 30. titule prvaka Italije (ne računajući one dve oduzete zbog Kalčopolija)! Dakle, sutra je žurka u Torinu. Meč sa Atalantom za Bjankonere biće samo revijalni.

16.50 - Zanimljiv podatak pred okršaj Čelsija i Noriča - Plavci su ove sezone dobili svih osam utakmica koje su se igrale u nedelju. Što se tiče susreta Levantea i Atletika treba imati na umu da je trener domaćin Hoakin Kaparos protiv Jorgandžija izgubio samo jedan od poslednjih pet susreta. I to baš ove sezone. Na Kalderonu je bilo 3:2. Na gostovanju Levanteu crveno-beli tim iz Madrida nije slavio u poslednja tri pokušaja.

16.46 - Đamel Mesbah postiže treći gol za Livorno. Kasno je. Udineze vodi sa 5:3.

16.43 - Ako planirate da tipujete na meč Sošoa i Nice. Sošo je uspeo da mrežu sačuva netaknutom na pet od poslednjh šest susreta sa današnjim rivalom. Ako vam je zanimljiv meč u Remsu znajte da je Evijan dobio samo jedno od poslednjih 12 gostovanja.

16.36 - Debakl Rome na Siciliji. Barijentos je pogodio za 4:1 za Kataniju. Prvi put u sezoni Roma je primila četiri gola i to od najgoreg napada u ligi?!

16.34 - Situacija se upravo dodatno zakomplikovala za Kjevo. Serđo Pelisije je morao da napusti teren zbog drugog žutog kartona, a Torino već ima gol prednosti.

16.26 - Neverovatno uzbudljiv finiš utakmica u Turskoj! Sivas je imao vođstvo protiv Rizea, Bursa je vodila protiv  Trabzona, pa se činilo da će doći do rokade na četvrtom mestu na tabeli Super liga. Ali, sve se promenilo u 90. minutu meča kada je Kadir Keles pogodio za Trabzonovih 2:2, a Godfri Oboabona za spas Rize – 1:1. I Trabzon i Sivas sada imaju po 50 bodova, tri više od Kasimpaše i Karabuka koji bi mogli da im otmu vizu za Ligu Evrope.

16.23 - Gotov je i meč u Kazanju. Rubin je zahvaljujući golu Sezara Navasa slomio otpor Urala i pobedom od 1:0 gotovo izvesno sačuvao status prvoligaša.

16.22 - Pogodak Olivijea Žirua ispostavio se kao dovoljan za pobedu Arsenala nad Vest Bromvič Albionom. Detaljniji izveštaj pročitajte u odvojenom tekstu.

16.19 - Kjevo u nokdaunu. Autogol Đenara Sarda doneo je Torinu inicijalno vođstvo.

16.17 - Bliži se početak dva vrlo bitna meča. Čelsi čeka Norič, Atletiko gostuje kod Levantea. Favoriti izlaze u sledećim sastavima.

Čelsi; Švarcer – Ivanović, Kejhil, Teri, Kol – Lampard, Matić – Salah, Vilijan, Širle – Ba.

Atletiko: Kurtoa – Aldervireld, Miranda, Godin, Filipe Luis – Tijago, Gabi, Koke, Raul Garsija – Vilja, Kosta.

Još nije kasno da gađate keca na Stamfordu, niti dvojku u Španiji. Ili mislite da će biti iznenađenja?

16.14 - Nada još stanuje u Kataniji! Bergesio je doveo Sicilijance u vođstvo od 3:1 protiv Rome. Pobeda bi Kataniji ostavila šanse da se u foto finišu domogne opstanka.

16.07 - Nastavljeni su mečevi u Seriji A...

15.52 - Kraj na stadioni Žofri Gišar. Hamuma i Erdinč su Sent Etjenu doneli pobedu od 2:0 nad Monpeljeom. Zeleno-beli grabe ka Ligi Evropa. 

Antonio Di Natale15.45 - Za kraj prvog poluvremena još dva gola u Udinama za 7+ posle prvih 45 minuta sa Livornom. Gabrijel Silva i Di Natale svojim drugim golom na meču doneli su domaćem timu ubedljivih 5:2! Na Sicilji Katanija vodi protiv Rome 2:1, Parma u meču sa Sampdorijom ima 1:0, a na ostalie dve utakmice (Đenova - Bolonja i Kjevo - Torino) nije bilo golova. 

15.37 - Roma se vraća u igru. Frančesko Toti je pogodio posle sjajne akcije De Rosija i Florencija. U Francuskoj, Mevlut Erdinč pogađa za 2:0 Sent Etjena, koji je verovatno overio pobedu nad Monpeljeom.

15.34 - I opet gol u ludoj utakmici na Friuliju! Roberto Pereira je pogodio za novo vođstvo Udinezea. Tek je 34. minut, a već je prošlo UG3+. Još jednom se zatresla mreža i na Masiminu. I ponovo Marijano Isko! Katanija vodi sa 2:0 protiv Rome. Izgubi li Vučica Juventus je i zvanično šampion.

15.30 - Lopta se kotrlja i na terenima Cvajte. Paderborn bi mogao da obezbedi promociju u slučaju slavlja na gostovanju kod Ercgebirge Auea, ali samo pod uslovom da Grojter Firt ne pobedi u Kotbusu. Kiksu Detelinara nadaju se i u Kajzerslauternu, koji je tri stepenika iza baraža za plasman u Bundesligu, a u 33. kolu čeka Dinamo iz Drezdena.

Slavni klub iz istočne Nemačke bi u slučaju remija ili poraza i definitivno iszgubio status drugoligaša. Isto važi i za Arminiju koja je domaćin FSV Frankfurtu. Eventualne pobede FSV-a i Bohuma (ide na noge nezainteresovanom Minhenu 1860) izbacile bi Bilefeld i Drezden sa drugoligaške mape u svakoj varijanti.

Ako još niste uplatili tiket – nije kasno. Možete to da učinite uživo na portalu mozzartbet.com.

15.29 - Paulinjoooo!!! Drugi gol Brazilca za izjednačenje Livorna na Friuliju. Na Siciliji Katanija vodi protiv Rome zahvaljujući golu Iska.

15.23 - Poluvreme na Emirejtsu. Arsenal čuva gol prednost koje mu je doneo Olivije Žiru.

15.22 - U Udinama već preokret. Emanuel Agjemang-Badu doveo je Zebre do vođstva od 2:1. Livorno u problemu.

15.21 - U Turskoj borba Sivasa i Trabzona za Evropu. Na poluvremenu, Trabzon igra 1:1 na gostovanju kod Burse, Sivas 0:0 protiv davljenika iz Rize.

15.18 - Na Friuliju kratko slavlje Livorna zbog Paulinjovog gola. Ipak, Udineze je odmah izjednačio preko koga drugog no Antonija Di Natalea. Livorno trenutno ima 25 bodova, prvi zim iznad crte je Sasuolo (u utorak gostuje u Firenci) sa 28 koliko ima i Bolonja.

15.13 - U Rusiji Rubin vodi protiv Urala sa 1:0. Sezar Navas je pogodio za tim iz Kazanja, kojem bi pobeda verovatno garantovala opstanak u eliti. Ural bi u tom slučaju dva kola pre kraja imao šest bodova manje, a u Premijer ligi odlučuje broj pobeda. Oba tima trenutnos u poravnata na sedam.

15.11 - Pogodak i u Ligi 1. Romen Hamuma je Sent Etjenu doneo vođstvo protiv Monpeljea. Igrao se 47. minut.

15.10 - Pao je prvi gol na Čizmi. Antonio Kasano je u osmom minutu utakmice doveo Partmu u vođstvo protiv Sampdorije.

Navijači Livorna15.00 - Počele su i prve nedeljne utakmice Serije A, a u terminu od 15 sati gledaćemo uglavnom ljutu borbu za opstanak. Najveće opterećenje je na Kataniji koja dočekuje Romu, a ako izgubi, a Bolonja slavi u Đenovi, ekipa sa Sicilije može da se pozdravi sa statusom prvoligaša. Bodovi su neophodni i Livornu, koji gostuje kod Udinezea, te Kjevu, koji čeka Torino. Bikovi iz Torina jure bodove koji bi mogli da mu donesu izlazak u Ligu Evrope, a isto važi i za Parmu i njen susret sa bezbrižnom Sampdorijom Siniše Mihajlovića.

Ako još niste uplatili tiket – nije kasno. Možete to da učinite uživo na portalu mozzartbet.com.

14.45 - Olivije Žiru dovodi Arsenal u vođstvo protiv VBA! To je njegov 16. pogodak u Premijer ligi. 

 

14.27 - Srpski automobilista Dušan Borković zauzeo je 12. mesto na prvoj trci trećeg vikenda Svetskog šampionata turing automobila (WTCC) na stazi “Hungaroring”.

14.03 - Srpski kajakaši Simo Boltić i Vladimir Torubarov osvojili su srebrnu medalju na Svetskom kupu u Milanu u disciplini K2 na 500 metara.

Boltić i Torubarov završili su trku sa vremenom 1:29,093, samo 20 stotinki iza pobednika Tiborija Hufnagela i Gergeljija Boroša iz Mađarske.

Treće mesto zauzeli su Portugalci Fernando Pimenta i Emanuel Silva (1:29,153).

13.57 - Fudbaleri Almerije uspeli su da savladaju Betis sa 3:2 i tako naprave veliki korak napred ka opstanku u eliti. Sve do 94. minuta bilo je 2:2, ali je Aziz u 94. minutu uspeo da uknjiži vrlo važan pogodak i donese svom timu tri velika boda. Golove za domaći sastav postigli su još i Dijaz u 52. i Vidal u 77. minutu. Na drugoj strani Rodrigez je zatresao mrežu u 60. minutu, da bi Sevilja u 71. umalo postavio konačni rezultat.

13.50 - Još malo vremena ostalo je do početka utakmice Arsenal - VBA, a ovo su sastavi dva tima.

Arsenal (4-2-3-1): Ščešćnji; Sanja, Mertezaker, Košćelni, Monreal; Flamini, Arteta; Kazorla, Ozil, Podolski; Žiru

VBA (4-4-2): Foster; Doson, Lugano, Olson, Brunt; Amalfitano, Mulumbu, Morison, Dorans; Sesenjon, Berahino

13.35 - Kraj u Moskvi! Lokomotiva i Zenit uzeli su po bod... Više informacija pronađite OVDE.

13.09 - Lokomotiva je uspela da izjednači! Tkačev je u 76. minutu zatresao mrežu i sada je situacija na tabeli ruske Premijer lige sledeća: Zenit 60, Lokomotiva 59, CSKA Moskva 58... Dva kola pre kraja!

12.58 - Srpska atletičarka Amela Terzić pobedila je rano jutros u trci na 3.000 metara na mitingu u glavnom gradu Jamajke Kingstonu.

Terzićeva je trku završila u vremenu 9:41,12, ostavivivši za sebe Amerikanke Gabrijelu Grinvod (9:42,88) i Britani Šefi (9:45,92).

Miting u Kingstonu bio je jedan u nizu, koji će Terzićevoj poslužiti kao priprema za šampionat Evrope u Cirihu, koji će se održati od 12. do 17. avgusta.

12.35 - Srpske kajakašice Nikolina i Olivera Moldovan osvojile su danas srebrnu medalju na Svetskom kupu u Milanu u disciplini K2 na 200 metara.

Srpske reprezentativke završile su trku sa vremenom 39,073.

Prvo mesto pripalo je Nemicama Koni Vasmut i Tini Dice (38,849), a treće Mađaricama Gabrijeli Sabo i Nineti Vad (39,221).

12.00 - U prvom kolu WTA turnira u Madridu Ana Ivanović vodi sa 1:0 u setovima protiv američke teniserke Medison Kijz. Pobednica ovog duela sastaće se sa Bojanom Jovanovski u narednoj rundi. 

11.32 - Počeo je derbi meč u Rusiji koji bi mogao značajno da utiče na dalju šampionsku trku, LOKOMOTIVA - ZENIT. Uživo možete da se kladite OVDE

11.21 - Evo nekoliko naših predloga za klađenje...

11.05 - Ludi, ludi, ludi tiket! I to baš lud! Evo kako izgleda kada čoveka sreća pogleda za 125.000 dinara kada "njegovi" timovi daju golove u samim finišima mečeva!

11.01 – U prvoj današnjoj utakmici 3. kola brazilske Serije A Vitorija je kao gost bila bolja od Fluminensea sa 2:1. Apsolutni heroj pobede bio je Markinjos, koji se dva puta upisao u listu strelaca (54, 83), dok je Vagner postigao utešni pogodak u poslednjim trenucima meča.

11.00 – Imamo i novog šampiona u Australiji! U finalnoj utakmici A lige Brizbejn je savladao Vestern Sidnej Vondererse na svom terenu sa 2:1 posle produžetaka i tako došao do treće klupske titule. Interesantno, gosti prvi došli do prednosti, golom Spiranovića u 56. minutu, da bi u samom finišu susreta, tačnije u 86. minutu Beriša odveo meč u produžetke. Pobedonosni pogodak, vredan titule, upisao je Silva u 108. minutu susreta.

10.58 – Odigrane su i prve dve današnje utakmice argentinske Torneo Final lige. San Lorenco je na svom terenu bio bolji od Atletiko Rafaele sa 2:0, a golove za domaćina postigli su Navaro u 42. i Kvinjon u 69. minutu. U međuvremenu je Blandi promašio penal za San Lorenco, dok je na drugoj strani Puseto zaradio crveni karton u 88. minutu.

U drugoj utakmici Godoj Krutz i Velez Sarsfild odigrali su 1:1. Domaćin je u vođstvo došao preko Fernandeza u 10. minutu, da bi Kardozo deset minuta pre kraja meča doneo bod Velezu. Zanimljivo, gosti su zaradili čak dva crvena kartona – Kubero u 47. i Nani u 90. minutu.

10.56 – U NBA ligi rešeno je pitanje svih učesnika polufinala plej-ofa na Zapadu. Pogledajte OVDE kako su završene tri majstorice.

10.55 – Prema pisanju britanskih medija, Rajan Gigs će vrlo verovatno na kraju sezone okačiti kopačke o klin, ako mu uprava Mančester junajteda uskoro ne bude ponudila novi ugovor.

10.50 – Kišni i tmurni dan treba iskoristiti za kvalitetno klađenje i uživanje u brojnim mečevima širom Evrope! Pogledajte OVDE šta nas sve čeka danas.

Dobar dan i dobro došli na portal MOZZART Sport, gde ćemo tokom današnjeg dana pratiti najvažnija događanja iz sveta sporta. Obaveštavaćemo vas iz minuta u minut šta se dešava širom sveta - počevši od rezultata, vesti, najava potencijalnih transfera, do raznih zanimljivosti van terena.

(FOTO: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbaliz minuta u minut

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara