""
""

IZ MINUTA U MINUT (19. april): Liga šampiona će ponovo čuti riku Lavova!

Vreme čitanja: 9min | sub. 19.04.14. | 23:10

Pratite najvažnije vesti iz sveta sporta uživo, sve što se dogodi saznaćete na MOZZART Sportu...

Dobro došli na portal MOZZART Sport, gde ćemo tokom današnjeg dana pratiti najvažnija događanja iz sveta sporta. Obaveštavaćemo vas iz minuta u minut šta se dešava širom sveta - počevši od rezultata, vesti, najava potencijalnih transfera, do raznih zanimljivosti van teren.

23.15 - To je sve bilo za danas. Sutra nas očekuje veliki broj zanimljivih utakmica i derbija, a sve ih možete pratiti uz MOZZART Sport.

23.10 - PSŽ je uzeo prvi trofej ove sezone. Više o tome možete pročitati OVDE. 

22.59 - Sporting je večeras postao 10. tim koji se plasirao u Ligu šampiona.

22.22 - Lion je smanjio prednost PSŽ u finalu Kupa Francuske. Strelac je bio Lakazete u 56. minutu. Dva gola za Svece u prvom poluvremenu postigao je Kavani, od toga jedan sa bele tačke.

Izabrane vesti

22.15 - Novak Đoković doveo u pitanje takmičenje na Mastersu u Madridu i Rimu, čak postoji strepnja i za Rolan Garos. Više o tome pročitate OVDE. 

21.51 - Roma vodi na Artemio Frankiju nakon prvih 45. minuta pogotkom Radže Najngolana u 26. minutu. Domaći su u finišu prvog dela igre šestoko protestvovali kod sudije Paola Macolenija pošto nije svirao penal nakon prekida Paskvalea, kada je Totija pogodila lopta u ruku.

Ipak, promašaj večeri priredio je napadač Rome Žervinja, koji je sa samo nekoliko metara promašio gotovo prazan gol domaćih. Taj snimak možete pogledati - OVDE.

21.15 - Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor nisu uspeli da se plasiraju u finale u konkurenciji dublova na masters turniru u Monte Karlu pošto su danas u polufinalu izgubili od Amerikanaca Majka i Boba Brajana sa 2:0 u setovima - 7:6 (7:5), 6:3.

21.00 - Fenomenalna serija crno-belih u finišu prvog poluvremena. Metalac je u 14. minutu vodio 31:21, ali je Parni valjak upalio motore i nakon prvih 20 minuta vodi rezultatom 42:37!

Najefikasniji kod crno-belih su Bogdanović (13 poena) i Pavlović (11), dok su kod domaćina najviše pokazali Mičel i Popović (po osam poena).

20.33 - Utamica Metalac - Partizan prekinuta je posle samo 17 sekundi i to zbog neverovatnog razloga - klizavog parketa. Obe ekipe su se vratile u svlačionice, ali je teren doveden u red i utakmica je nastavljena posle sat vremena.

Domaćin je bolje otvorio meč i prvu četvrtinu rešio u svoju korist rezultatom 27:19.

20.10 - Adem Ljajić je još jednom u startnoj postavi Rome na meču sa svojim bivšim klubom (21.00). Da li Vučica može i u Firenci da nastavi seriju pobeda, trenutno ima sedam uzastopnih trijumfa.

FIORENTINA: Neto – Tomović, Gonzalo, Savić, Paskval – Pizaro, Akvilani, Valero – Kvadrado, Iličić, Matos

ROMA: De Sanktis - Majkon, Toloi, Kastan, Dodo - Pjanić, De Rosi, Najngolan - Žervinjo, Toti, Ljajić

19.50 - Pogba je srušio bedem ispred gola Bolonje. Sjajni Francuski vezista skratio je muke domaćoj publici, koja odavno nije gledala lošiji Juventus. Ipak, na kraju će se samo bodovi brojati, a ovi večerašnji bi i definitivno mogli da odluče "skudeto".

19.10 - Neočekivani rezultati u Londonu i Torinu. Juventus u prvih 45. minuta nije uspeo da načne odbranu Bolonje (0:0), dok Čelsi i pored vođstva (Eto 12. minut) nije uspeo da sačuva prednost. Strelac izjednačujućeg gola bio je Vikam u 18. minutu.

18.55 - Košarkaši Crvene zvezde nakon prvog poluvremena vode u derbiju 4. kola košarkaške Superlige protiv Radničkog iz Kragujevca rezultatom 41:35.

Najefikasniji nakon prvih 20 minuta je nezadrživi centar crveno-belih Boban Marjanović, koji je u koš Kragujevčana ubacio 13 poena i zabeležio šest skokova, a zapažen je bio i Damarkus Nelson (osam poena, tri asistencije)

U redovima Radničkog dvocifren je Marinović, koji je postigao deset poena i ubacio dve trojke u koš Beograđana, Kalinić je postigao poen manje.

18.49 - Najbolji srpski automobilista Dušan Borković zauzeo je osmo mesto u kvalifikacijama za drugi trkačcki vikend svetskog prvenstva turing automobila (WTČ) na stazi Pol Rikar u Francuskoj.

18.44 - Nije baš zdravo radovati se ovako. Rizikujete da dobijete srčani udar...


18.21 - Šahtjor iz Donjecka je u derbiju 26. kola ukrajinskog prvenstva pobedio gradskog rivala Metalurg sa 2:1, a golove su postigli Krivcov u 55. i Luis Adrijano u 62. za domaće i Prima u 49. minutu za goste. 

18.12 - Zenit je pobedio Anži sa 2:1 i vratio se na čelo tabele. Više o tome možete pročitati OVDE.

18.10 - Prekinuti meč između Simone Halep i Bojane Bojanovski u okviru susreta teniskih reprezentacija Rumunije i Srbije za opstanak u Svetskoj B grupi Fed kupa biće nastavljen u nedelju, preneo je Teniski savez Srbije. Rumunija u Bukureštu vodi protiv Srbije sa 1:0, nakon što je Sorana Kirstea pobedila Anu Ivanović sa 2:1 u setovima - 3:6, 6:1, 6:2.

Taj duel počeo je danas u 14 sati, ali je prekinut zbog kiše u prvom setu pri vođstvu rumunske teniserke sa 3:1

17.55 - Trener Napolija Rafa Benitez bio je razočaran nakon remija svog tima u Udinama, kojim su se Napolitanci i definitivno oprostili od direktnog plasmana u Ligu šampiona.
"Nisam zadovoljan, morali smo da postignemo drugi gol. Imali smo dosta prilika, ali nam nedostaje zrelosti. Karakter i mentalitet ne mogu da se kupe na tržištu. Moramo da nastavimo da radio na stvarima koje na m nedostaju", rekao je špansku stručnjak.

16.59 - Ahisar nije odustao od Lige Evrope, ali ni fenjeraš Kajzerispor nije odustao od borbe za opstanak 2:2 (2:0). Nijase i Mezenga su u prvom poluvremenu pogađali za domaćina, a Mouče je u 76. postigao gol koji je probudio nadu Kajzerija, dok je Nobre u trećem minutu nadoknade izjednačio rezultat. 

16.55 - Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Masters turnijra u Monte Karlu, pošto je u polufinalu poražen od Švajcarca Rodžera Federera - 2:0 (7:5, 6:2).

Povređeni Novak nije uspeo da se oporavi nakonm prilično nesrećeno izgubljenog prvog seta, Federer je stekao samopouzdanje, dodatno dodao gas i zakazao Švajcarsko finale sa Stanislasom Vavrinkom.

16.27 - Prvi set drugog polufinala turnira u Monte Karlu odlazi Rodžeru Federeru. Novak je bio blizu osvajanja seta na servis Švajcarca, ali se Federer u svom stilu vratio iz izgubljenog i uzvratio brejkom. Ovo je 34 susret dvojice majstora, Fedeks ima 17 a Đoković 16 pobeda.

15.49 - Pršti u Dortmundu, već je 2:1 za Milionere. Levandovski!

15.46 - Ne da se Majnc - 1:1 na Vestfalenu! Humels je dao autogol.

15.44 - Poveo je i Milan. Lep gol Balotelija posle centaršuta Konstanta!

15.38 - Dortmund vodi!!! Strelac je Miloš Jojić!!!

15.36 - Završen je meč na Vajt Hart Lejnu - 3:1 za Totenhem. 

15.21 - Fulam nije uspeo da smanji na 2:3 na Vajt Hart Lejnu! Loris je odbranio penal Sidvelu i verovatno rešio pitanje pobednika...

15.19 - Umalo da Lokomotiva ponovo zabrlja, ali zahvaljujući Romanu Pavljučenku to se nije dogodilo. Moskovljani su dobili Terek sa 2:1 golovima iskusnog napadača u 72. i 79. minutu! Gost je poveo u 30. minutu. 

15.16 - Počele su utakmice italijanske Serije A. Ko nije stigao na vreme uživo može da se kladi na www.mozzartbet.com OVDE.

15.15 - Švajcarac Stanislas Vavrinka prvi je finalista turnira u Monte Karlu! On čega boljeg iz duela Đoković - Federer koji će uskoro početi. Vavrinka je savladao Davida Ferera sa 2:0 u setovima - 6:1, 7:6 (3).

15.07 - Na tribinama terena u Monte Karlu nalazi se i legenda Milana i dugogodišnji kapiten Paolo Maldini.

14.50 -  Tim Šervud je ovog proleća iznenađujuće dao šansu Hariju Kejnu, a mladi napadač je uzvratio na najbolji mogući način - golovima. On je glavom zatresao mrežu, a perfektan centaršut uputio je Aron Lenon.

14.41 - Milan i Valensija nisu se dogovorili o visini obeštećenja za Adila Ramija. Slepi miševi su za otkup ugovora tražili čak deset miliona, što Rosonerima ne odgovara. Dejli mejl piše da je to šansa za Mančester junajted, koji je u potrazi za iskusnim štoperom...

14.39 - Francuski defanzivac Loran Košćelni počeo je pregovore s Arsenalom oko produžetka ugovora. 

14.27 - Singl meč između Simone Halep i Bojane Bojanovski, u okviru susreta teniskih reprezentacija Rumunije i Srbije za opstanak u Svetskoj B grupi Fed kupa, prekinut je u prvom setu zbog kiše pri rezultatu 3:1 za domaću predstavnicu. Rumunija u Bukureštu vodi protiv Srbije sa 1:0, nakon što je Sorana Kirstea pobedila Anu Ivanović sa 2:1 u setovima - 3:6, 6:1, 6:2.

14.23 - Očajna reakcija defanzivaca Totenhema. Već u sledećem napadu Fulam je izjednačio. Sidvel strelac u 37. minutu! Čini se da je Frajers glavni krivac.

14.21 - Totenhem konačno probio odbranu Fulama - strelac je Paulinjo u 35. minutu!

Šta ste tipovali na ovom meču?

14.18 - U ovom trenutku prvi polufinalni meč Mastersa u Monte Karlu igraju Stanislas Vavrinka i David Ferer. Posle prvog seta Švajcarac vodi sa 1:0 u setovima, a prvi set osvojio je furioznom igrom, uz rezultat 6:1!

14.09 - Evo i još jednog LUDOG TIKETA. Zbog Partizana pao kvotu 5.000!

13.59 - Lokomotiva iz Moskve ponovo pravi probleme kladiocima, gubi kod kuće od Tereka (0:1).

13.32 - Pročitajte intervjuu sa Milanom Lučićem...

13.01 - Prva utakmica u ruskoj Premijer ligi završena pobedom domaćina. Tomsk - Krila Sovjetov 2:0 (2:0).

12.56 - Rumunska Fed kup reprezentacija povela je protiv Srbije sa 1:0, pošto je Ana Ivanović izgubila od Sorane Kristee sa 1:2 (6:3, 1:6, 2:6). Sledeće na teren izlaze Simona Halep i Bojana Jovanovski.

12.34 - Ana Ivanović je povela sa 2:1 u trećem setu meča protiv Kirstee i nalazi se na dobrom putu da donese prvi bod Srbiji u borbi za opstanak!

12.22 - Košarkaš Memfisa Nik Kalates suspendovan je na 20 utakmica zbog toga što je na anti-doping testu bio pozitivan na tamoksifen, čija je funkcija da umanji nivo estrogena u krvi.

12.19 - Sorana Kirstea uspela je da izjednači rezultat u setovima na 1:1, pošto je iskoristila drastičan pad u igri Ane Ivanović i drugi set dobila sa 6:1.

12.16 - Prva zvezda Barselone Huan Karlos Navaro neće igrati u trećem meču četvrtfinalne serije Evrolige sa Galatom, pošto je u drugom susretu ova dva tima povredio tetivu desne noge. Barsa trenutno vodi sa 2:0 u seriji. 

12.06 - U toku je prvi meč baraža za opstanak u grupi II FED Kupa između Srbije i Rumunije između Ane Ivanović i Sorane Kirstee. Srpska teniserka vodi sa 1:0 u setovima, ali je Kirstea uspela da dođe do rezultata 4:0 u drugom setu. 

12.00 - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Sale Đorđević, potvrdio je za Žurnal da u našem timu neće biti stranaca.

"Nikada, da li ovi kod nas zaslužuju kvalitetom da igraju u reprezentaciji Srbije?", pita se Đorđević.

11.53 - Je l' igrao neko keca na Tomsk? Poluvreme je trenutno, 2:0 vodi domaćin i na dobrom je putu da se spase ispadanja...

11.40 - Vreme je za klađenje! Pogledajte naše predloge i tipovanja za današnji dan. U ponudi ima pregršt kvalitetnih utakmica, za svakog može da se nađe po nešto.

11.38 - Jedna od najpersepktivnijih fudbalerki u Evropi Jelena Čanković slavi titulu sa Barselonom. Čestitamo! :)

11.35 - Poznato je da trener košarkaša Partizana Dule Vujošević voli da njegovi učenici budu obrazovani i da čitaju najlepša i najbolja književna dela. As crno-belih, Davis Bertans otkrio je za Blic koje mu štivo "najteže pada".
"Definitivno knjige Ive Andrića na engleskom. Mnogo mi je težak za čitanje. Nije da ne pokušavam, ali teško je. Volim štiva u kojima su sportisti junaci".

11.28 - Selektor Bosne i Hercegovine, Safet Sušić poručio je saigračima da će im u Brazilu biti uskraćeno da imaju seksualne odnose sa svojim lepšim polovinama, ili bilo kojim drugim ženama.
"Seksa u Brazilu neće biti! Neka se igrači snalaze kako znaju i umeju. Imaju 'desanku', šta će im više", rekao je Sušić

Pitamo se - a šta će oni koji su levoruki? :)

11.25 - Napadač Partizana Petar Škuletić rekao je u intervjuu za Informer da mu "ne bi smetalo da Zvezda na derbi stigne sa 15 pobeda u nizu".
"Iskreno, nisam očekivao ovakvu seriju Zvezde, a siguran sam da nisu ni oni", dodao je Škuletić.

10.47 - Redakcija MOZZART Sporta je istraživala šta je sve Zvezdi potrebno da bi dobila evro-licencu. Pročitajte analizu Darjana Nedeljkovića...

10.33 - Uskoro ćemo izbacite nbaše predloge tipova za danas. Do tada, pogledajte šta je juče bilo najigranije i kako ste prošli...

10.21 - Poslastica dana svakako je polufinale turnira u Monte Karlu između Novaka Đokovića i Rodžera Federera. Trenutan skor u međusobnim odmeravanjima snaga iznosi 17: 16 u korist Švajcarca, tako da će Srbin imati priliku da ga stigne. U poslednjem duelu, u finalu Mastersa u Indijan Velsu, Novak je slavio posle velike borbe u tri seta sa 3:6, 6:3, 7:6 (7:3).

10.17 - Čelsi bi mogao da bude značajno hendikepiran u prvom polufinalnom meču Lige šampiona protiv Atletika, pošto je sva prilika će Eden Azar izostati zbog povrede. Opširnije OVDE.

10.10 - Ono što vas očekuje danas na sportskim terenima pronađite OVDE.

10.04 - Završene su kvalifikacije za Veliku nagradu Kine. Pogledajte ko će sa koje pozicije startovati...

10.00 - Ako ste nešto propustili što se tiče jučerašnjeg dana dana možete pročitati OVDE.

(foto: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbaliz minuta u minutEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara