""
""

Iz Meca u Ren za 21.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.07.17. | 17:25

Dečko je odbio Dortmund i Barselonu

Prelazni je rok, transferi se završavaju kao od šale, sevaju silni milioni na sve strane. Svačega smo se nagledali minulih dana na transfer pijaci, a danas nam je pažnju privukla i informacija iz Francuske da je Ren doveo fudbalera za obeštećenje od čak 21.000.000 evra.

Izabrane vesti

Momak se zove Ismaila Sar, ima 19 godina i nastupao je u redovima Meca kao levo krilo. Prošle sezone je bio standardan, odigrao 31 utakmicu i zabeležio po pet golova i asistencija. Prema dogovoru, njegovom dosadašnjem klubu odmah sleduje 17.000.000 evra, dok će preostalih 4.000.000 biti isplaćeno kroz razne bonuse.

Mladi fudbaler je potpisao ugovor na četiri sezone, a zanimljivo da se za Ren odlučio uprkos činjenici da su ga pratili i želeli Borusija iz Dortmunda i Barselona, čije je pozive odbio jer nije spreman da napusti Francusku.
"Ren je klub koji će mi omogućiti da napredujem. Ukoliko ovde budem standardan napredovaću u karijeri. Važano mi je da imam standardnu minutažu, ali moram i da unapredim igru u defanzivi. Takođe, treba da budem i ofanzivno još ubojitiji, a siguran sam da će mi trener Kristijan Gurkuf to omogućiti", poručio je Ismaila Sar na predstavljajnju. 

Momak je inače najzvučnije pojačanje Rena ovog leta, ali i drugi najskuplji fudbaler u istoriji kluba, iza Brazilca Lukasa, centarfora koji je davne 2000. godine plaćen 21.300.000 evra. 

(FOTO: Ren)


tagovi

TransferiRenLiga 1Francuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara