""
""

Iz Juventusa bljuju vatru zbog Interove farse: Strašno je koliko je to neprofesionalan klub…

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.01.14. | 20:04

Direktor Stare dame Bepe Marota otkrio šta se sve dešavalo u pregovorima sa Neroazurima oko trampe Vučinić za Guarina

Čelnici Juventusa su načisto pobesneli zbog cirkusa koji je Inter napravio oko razmene Vučinić za Guarina. Sve je bilo dogovoreno, Crnogorac se pozdravio sa saigračima, ispraznio kasetu u svlačionici Juventusa i otputovao u Milano na lekarske preglede. Guarin je odsustvovao sa treninga i očekivao zeleno svetlo za lekarske preglede u Juveu, a onda je gazda Intera Erik Tohir stopirao ceo posao.
“Transfer je bio dogovoren između mene i Interovog čelnika Fasonea. Juče u 10.48 naš predsednik Anjeli je primio SMS poruku od Tohira da je sve u redu i da trampa može da se realizuje. U svojih 30 godina karijere nisam video ovakav slučaju i ovakvo šokantan neprofesionalizam čelnika jednog kluba. Vučinić je već bio ispraznio svoj orman u svalčionici i pozdravio se saigračima. Inter je bio tak koji je prvi počeo pregovore jer je krajem decembra zatražio autorizaciju od nas da pregovara sa Vučinićem. Međutim,  pored incijative koju su imali, nisu imali novac da plate transfer, pa smo predložili zamenu za Guarina. Oni su pristali na to, a onda odjednom vidimo izjavu Fasonea kako kaže da od transfera nema ništa zbog “problema u klupskom okruženju”?! Šta to znači?! Zahtevamo objašnjenje od Intera i njihov predsednik će našem morati da objasni neke stvari. Štrašno je koliko ljudima iz Intera nedostaje profesionalnosti u nekim stvarima…”, rekao je razočarani direktor Juventusa, Đuzepe Marota.

Izabrane vesti

Marota je dodao i da Vučinić može da računa na potpunu podršku kluba.
“Ova dva mlada čoveka, dva profesionalca što Mirko i Fredi zaista jesu, nisu zaslužili da im se ovakve stvari dešavaju u životu i karijeri. Vučinić je veliki profesionalac koji nam je mnogo pomogao da osvojimo dve titule i to mu nećemo zaboraviti. Uz njega smo i ima našu stopostotnu podršku. Razlog zbog kojeg smo odlučili da on može da ide u Inter, je taj što je Inter prvi pokazao tu incijativu i što imamo žestoku konkurenciju u napadu. Kako sada stvari stoje, on neće u Inter. Možete samo da zamislite kako se on oseća… Ali, očekujemo objašnjenje iz Intera jer se neko poigrao sa imidžom našeg kluba”, rekao je ljutiti Marota.

U Interu se i dalje nadaju da mogu da se dokopaju Vučinića, a Fredi Guarin odbija da trenira i insistira na transferu u Juventus. Izgleda da će Neroazuri morati da progutaju knedlu, izvinu se velikom rivalu i na kraju obave dogovorenu tarmpu…

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Zima 2014Serija AMirko VučinićJuventusItalijaInterFredi GuarinEvropaĐuzepe Marota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara