"Čelnici Partizana"
"Čelnici Partizana"

Iz Humske poručuju: Žao nam je što je Ćira otišao, imali smo jasnu viziju

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.02.15. | 16:52

„Sigurni smo da za sve buduće planove i aktivnosti koje nas vode ka šampionskim stazama imamo njegovu podršku“, kažu rukovodioci Partizana posle rastanka sa sportskim direktorom

Čelnici PartizanaPosle potvrde Dragana Ćirića da napušta funkciju sportskog direktora Partizana, saopštenjem za javnost oglasilo se i rukovodstvo crno-belih.
Zaposleni u Partizanu, kao i članovi Upravnog odbora žale zbog odlaska Dragana Ćirića sa mesta sportskog direktora. Na početku novog mandata, kao i prolećne sezone, zajedno sa Ćirićem imali smo jasnu viziju u kom pravcu bi trebalo da se ubuduće razvija Partizan na šampionskom putu, a ujedno suočeni sa svim problemima koje smo zatekli i koji bi nas očekivali. Slažemo se sa konstatacijom Ćirića da je stanje u srpskom fudbalu veoma teško i da je samim tim i rešavanje problema nešto što zahteva mnogo truda, rada i energije. Bez Ćirića u crno-belom taboru biće nesumnjivo još teže i toga smo svesni svi“, ističu u Humskoj 1.

Čelnici Parnog valjka dodaju da ovim potezom nekadašnjeg asa njemu nisu zatvorena vrata. Naprotiv.
Dragan Ćirić je uvek važio za veliki fudbalski talenat, uzor svim generacijama fudbalera i kao legenda crno-belih to i ostaje. Trudićemo se da u budućnosti ostvarimo planirane ciljeve i da samim tim svim zaposlenima u trofejnom crno-belom klubu bude bolje nego do sada. Iako Dragan Ćirić kao nosilac mesta sportskog direktora aktivno neće biti prisutan u klubu, sigurni smo da za sve buduće planove i aktivnosti koje nas vode ka šampionskim stazama imamo njegovu podršku“, dodaju crno-beli u saopštenju.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanDragan Ćirić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara