"Ivanović proslavlja gol"
"Ivanović proslavlja gol"

Ivanović: Kako postižem važne golove? Ako kažem, neće biti tajna! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.02.15. | 09:51

“Mislim da imamo malu psihološku prednost pred revanš, ali ne smemo da se opustimo”, rekao je defanzivac Čelsija posle duela sa protiv PSŽ-a u Parizu

Ivanović proslavlja gol

Bane postiže golove kao na traci, nedavno je žrtva bio Liverpul, a sada je PSŽ osetio koliko je srpski reprezentativac opasan kod prekida! Branislav Ivanović je još jednom bio junak Čelsija kojem je golom doneo lep zalet pred revanš osmine finala Lige šampiona (1:1), a desni bek londonskih Plavaca nije želeo da otkrije kako to da skoro po pravilu postiže ključne pogotke za tim Žozea Murinja.

Izabrane vesti

Park prinčeva je svedočio sjajnoj akciji Čelsijevih defanzivaca kod prvog gola na meču, Teri, Kejhil i Ivanović izigrali su odbranu Svetaca i doneli prednost gostima. Srbin u prvi plan ističe fantastičnu asistenciju Gerija Kejhila koji ga je petom pronašao u srcu šesnaestarca domaćih, ali uprkos insistiranju novinara nije hteo da oda tajnu svoje efikasnosti.
“Ako vam kažem, onda to više neće biti tajna”, u šali je prokomentarisao kapiten srpskog nacionalnog tima.

Pogodak Ivanovića mogao bi da bude presudan u dvomeču PSŽ-a i Čelsija, te je Bane optimista pred revanš u Londonu.
“Ovo je važan gol za tim. Odigrali smo dobro, imali veći posed lopte u prvom poluvremenu i zaslužili smo pozitivan rezultat iz prvog meča. Mislim da imamo malu psihološku prednost pred revanš, ali ne smemo da se opustimo”, poručio je Murinjov specijalista za velike utakmice.

Revanš meč na Stamford bridžu na programu je 11. marta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Liga šampionaEvropaEngleskaČelsiBane Ivanovic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara