""
""

Ivanov: Kaznite me; Grubor: Nismo ga prodali!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.13. | 17:18

Bugarski štoper kaže da nije bio sposoban da igra protiv Širaka, dok generalni sekretar Partzana najavljuje sankcije za taj postupak i demantuje da je postignut dogovor o transferu u Bazel

U danu kad je Partizan počeo kvalifikacije za Ligu šampiona centralna tema nije bio meč sa Širakom, več status Ivana Ivanova. Bugarski reprezentativac je dva i po sata pred početak utakmice u Gjurmiju saopštio treneru Vuku Rašoviću i sportskom direktoru Albertu Nađu da ne može da igra, a odmah zatim se pojavila informacija da je za 1,6 miliona evra prodat Bazelu.

Ivanov nije bio u protokolu utakmice u Jermeniji, meč je posmatrao sa tribina.
Danima se osećam loše, ne mogu da spavam i jedem, nisam bio sposoban da igram. Ukoliko u Partizanu smatraju da treba da me kazne, onda u redu, nemam problem s tim“, rekao je štoper srpskim novinarima u Jermeniji.

Izabrane vesti

Zatim je dodao:
U Partizanu sam dve godine, ovom klubu sam dao mnogo i mislim da sam zaslužio da ne odigram ovaj meč, jer mi od toga zavisi dalja karijera. Želim da vidim šta će biti sa Bazelom, ako ne odem tamo, tu sam na raspolaganju, jer imam ugovor još godinu dana. Da sam odigrao danas, za Švajcarce bih mogao da budem na raspolaganju tek u grupnoj fazi Lige šampiona“.

S druge strane, generalni sekretar Paritzana Darko Grubor kaže da klub nije pristao na transfer Ivanova u Bazel.
„I do mene su doprle priče kako je Ivanov prodat, ali to nije istina. Pregovori se vode i videćemo da li će i kada biti završeni i na koji način. Do tada, Ivanov je naš igrač, a ovo što je uradio nije u redu. Videćemo kakva će biti kazna kad se vratimo u Beograd“, rekao je prvi operativac crno-belih.

 

(FOTO: partizan.rs)

 


tagovi

BugarskaDarko GruborIvan IvanovFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara