Ivan Miljković i Zoran Gajić
Ivan Miljković i Zoran Gajić

Ivan Miljković posle dve godine napustio OSS

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.11.18. | 16:29

„Nadam se da će Savez nastaviti da osvaja medalje, kako ženske, tako i muške selekcije“, rekao dosadašnji potpredsednik

Dve godine na funkciji potpredsednika, a onda rastanak. Ivan Miljković napustio je Odbojkaški savez Srbije, a kako su čelnici te organizaicje obavestili javnost odluka je prozurokovana „novim poslovnim izazovima“ velikog asa.
U ovom trenutku nisam više na poziciji prvog potpredsednika Saveza. U budućnosti možemo da razgovaramo o povratku, a zasad mogu da kažem da sam, posle dve godine, zadovoljan situacijom u OSS. Ako mi obaveze budu dozvoljavale postoji mogućnost da ostanem na raspolaganju Savezu“, precizirao je Ivan Miljković.

Kasnije je u izjavi Blicu pojasnio:
Na osnovu određenih promena koje su se desile brzo i na koje sam malo mogao da utičem, u razgovoru sa porodicom, odlučili smo da promenimo neke stvari u životima. To se, nažalost, odrazilo i na moju poziciju u Savezu. U razgovoru sa gospodinom Zoranom Gajićem smo došli do zaključka da nisam više na poziciji prvog potpredsednika. Nadam se da će Savez nastaviti da osvaja medalje, kako ženske, tako i muške selekcije“.

Izabrane vesti

Miljković je bio član generacija koje su bile prvaci Evrope (2001. i 2011), odnosno olimpijski šampioni (2000), a osvojio je još dosta medalja sa velikih evropskih i svetskih takmičenja.

FOTO: Star sport


tagovi

Ivan Miljkovićodbojkaški savez srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara