""
""

Italijani grme: sudija opljačkao Juve! Oba gola Bajerna neregularna, Vidal napravio penal… (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.02.16. | 08:12

Da li je sudija Mark Etkinson svesno uništio Juventus zbog rivaliteta engleskih i italijanskih klubova

Juventus je bio na rubu eliminacije, gubio 0:2 od Bajerna ali se vratio u meč. Italijani su izjednačili i sada imaju razloga se nadaju u eliminaciju Bavaraca u revanšu. Međutim, javnost na Apeninima i tamošnji mediji su osuli drvlje i kamenje po engleskom sudiji Martinu Etkinsonu.

Izabrane vesti

Italijani tvrde da je Englez unipštio Juventus nekim odlukama. Prvo mu se na teret stavlja što u 22. minutu posle šuta Pogbe nije svirao penal za Juventus kada je lopta pogodila Artura Vidala u ruku.

Druga velika greška Etkinsona, po mišljenju Italijana je vodeći gol Bajerna. Prilikom šuta Milera, Levandovski je bio u ofsajd poziciji i zasmetao Bufonu. Analitičari za suđenje i bivši arbitar Gracijano Ćezari tvrde da je bilo namere i da je gol trebalo da bude poništen.

Za medije na Apeninima je sporan i drugi gol Bavaraca. Svi su se složili da je pogodak Robena majstorija, ali da joj je prethodio faul Levandovskog nad Bonućijem.

Na kraju, postoji teorija da je Englez svesno opljačkao Juventus jer se engleski i italijanski klubovi bore za treće mesto na evropskoj rang listi.


tagovi

Robert LevandovskiNemackaMartin EtkinsonLiga šampionaJuventusItalijaEvropaBajern MinhenArturo Vidal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara