"Fredi Adu na sajtu Jagodine"
"Fredi Adu na sajtu Jagodine"

Istorijski dan u Jagodini: Stigao „Novi Pele“

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.07.14. | 18:50

Fredi Adu gost Ćurana na večerašnjoj utakmici sa Klužom, sutra počinje da trenira sa ekipom

Fredi Adu na sajtu JagodineJuče smo preneli vest da je Jagodina potvrdila da pregovora sa Fredijem Aduom, nekada najvećom nadom svetskog fudbala.

Srpski klub je danas na svom sajtu objavio da je Amerikanac stigao u Jagodinu, gde ga je dočekalo rukovodstvo kluba, koje ga je zatem provelo po stadionu, gde će popularni „Novi Pele“ večaras pratiti kvalifikacioni meč Lige Evrope između Ćurana i Kluža.

Izabrane vesti

On će sutra početi da trenira sa ekipom, a u narednih nekoliko dana bi trebalo da potpiše ugovor sa trećeplasiranom ekipom minule Superlige, kada se završe sve formalnosti. Na sajtu srpskog kluba stoji da su njegovi utisci o gradu i klubu fenomenalni.

Fudbaler poreklom iz Gane je sa 14 godina potpisao prvi profesionalni ugovor, usledio je prelazak u Benfiku, ali tamo nije pokazao potencijal zbog kojeg je zaludeo svet pa su usledile brojne pozajmice, a onda i napuštanje evropskog kontinenta.

Adu je prethodnih nedelja bio na probi u AZ Alkmaru, ali nije zaradio ugovor, a Jagodina je brzo reagovala i dovela svetski poznatog fudbalera.

Nema sumnje da će Adu biti pravi hit u Superligi Srbije.

(FOTO: screenshot fkjagodina.org.rs)


tagovi

transferi2014Fredi AduJagodinaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara