""
""

Istinski velikan Gudjonsen potvrdio: Dolazim u Šapekoense ako me žele

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.12.16. | 18:51

Islanđanin spreman da pomogne

Razne priče kružile su po društvenim mrežama posle tragedija koja je zadesila brazilski Šapekoense. Navodno, nudili su se mnogi igrači i klubovi da pomognu, a kako to obično biva u sličnim situacijama, dosta tih informacija bile su netačne. Ali ne i kada je u pitanju Islanđanin Ejdur Gudjonsen koji se zaista ponudio da pomogne Šapekoenseu.

Izabrane vesti

On je na svom Tviter nalogu napisao da bi u znak poštovanja, bio spreman da zaigra za brazilski klub. Takođe, naveo je da bi voleo da ponovo zaigra sa Ronaldinjom. Inače, Gudjonsen je trenutno bez ugovora.

Ovaj 38-godišnji Islanđanin je tako na neki način podgrejao nadu svih o nih koji veruju da priča o dolasku nekada najboljeg fudbalera na svetu u maleni Šapekoense ipak ne predstavlja medijsku izmišljotinu. 

Ipak, Ronaldinjov brat i menadžer Roberto Azis „spustio je loptu“ objasnivši da su oni spremni da pomognu, ali još ne znaju tačno na koji način.

Šapekoenseu je danas i zvanično proglašen za pobednika Kopa Sudamerikane, što znači da će dobiti 6.500.000 evra kao nagradu, ali i oko 1.000.000 dolara dodatne pomoći od Fudbalskog saveza Južne Amerike (CONMEBOL).

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ejdur GudjonsenRonaldinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara