"Del Pjero"
"Del Pjero"

Čenajin ispustio pobedu protiv Delhija: Pelisari direktno iz kornera, majstorski slobodnjak Del Pjera (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.12.14. | 14:10

Đorđić i saigrači doveli u pitanje prvu poziciju sa koje će startovati u polufinalu indijske Superlige

Del PjeroČenajin je u poslednjem kolu regularne sezone indijske Superlige na poluvremenu imao dva gola prednosti protiv Delhija Dajnamosa, praktično se nalazio na korak od pobede, čime bi sa prve pozicije startovao u polufinale, ali na scenu je stupio veliki Alesandro del Pjero...  Italijanska legenda u nastavku igre vratila je u život klub iz Delhija majstorskim slobodnim udarcem u svom stilu sa nekih 20 metara, da bi Mulder u samom finišu uspeo da izjednači i postavi konačnih 2:2. Lepši pogodak na meču svakako je postigao Bruno Pelisari i to direktno iz kornera!  

Čenajin, čije boje brani bivši vezista Mančester junajteda i Crvene zvezde Bojan Đorđić, nalazi se na prvom mestu, ali ima samo dva boda više od Goe koja odlazi na noge Aletiku de Kolkati. Delhi se, zasad, sa 18 bodova nalazi na toj četvrtoj poziciji, koja donosi plasman u polufinale, međutim, Kerala i Pune Siti imaju dva boda manje i u direktnom meču mogu da odluče ko će izgurati Delhi, koga samo remi spasava...

Izabrane vesti

Pobednik Superlige, kako je Đorđić u intervju za naš portal otkrio, pored pehara i priznaja navodno dobija i milion dolara.

(FOTO: Action images) 


tagovi

Alesandro Del PjeroBojan ĐorđićČenajinIndijameđunarodni fudbalSuperliga Indije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara