""
""

Iskreni Bilić otkrio i drugu metu: Dete Čelsija, a želja Arsenala i Totenhema

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.03.16. | 21:55

Sjajno krilo je zapalilo London

Za razliku od većine trenera koji vole da glume i izbegavaju da daju konkretne odgovore, Vest Hemov starteg Slaven Bilić je posebna pojava. Hrvat uglavnom daje iskrene odgovore, pa čak i kada se tiču onih informacija koje se strogo čuvaju u kući. Klupske transfer politike.

Izabrane vesti

Bilić je nedavno priznao da želi Nortvajta iz Menhengladbaha u Vest Hemu, a danas je jasno potvrdio i drugu želju u narednom prelaznom roku. Kao što se i spekulisalo prethodnih nedelja, Hrvat želi da opet sarađuje sa Gokanom Toreom kojeg je trenirao u Bešiktašu.
„Svi znaju koliko volim Gokana Torea. On je odličan igrač i želim ga u Vest Hemu. Ali nismo u zvaničnim pregovorima za Torea“, rekao je hrvatski stručnjak za turske medije.

Turski Mesi kako u domovini tepaju Toreu je zapalio London! On je dete Čelsija u kojem nikada nije dobio pravu šansu. Tačnije, proveo je dve godine u akademiji Plavaca, ali nisu ga videli kao pojačanje za prbvi tim. Preko Nemačke i Rusije je stigao u Bešiktaš gde je eksplodirao. Baš za vreme trenerskog mandata Bilića. Vihorno krilo je među nosiocima igre Bešiktaša, a teško da će turski klub uspeti da ga zadrži narednog leta.

Još pre Vest Hema su inetersovanje za Torea pokazali gradski rivali Arsenal i Totenhem koji su navodno spremni da izdvoje oko 10.000.000 evra za Turčina. Kao i madridski Atletiko. Venger hoće Torea u paketu za Ozkanom Ozjakupom, dok Totenhem u njemu vidi idealno rešenje umesto neubedljivog Nasera Čadlija. Ipak, odnos koji Tore ima sa Bilićem bi mogao da donese Vest Hemu prevagu u trci sa gradskim rivalima.

Ako Bilić izbori plasman u Ligu šampiona ili osvoji FA Kup, uprava kluba će morati da mu izađe u susret i nagradi ga poklonom iz Turske. 

(FOTO: Action images)


tagovi

TurskaSuper ligSlaven BilićPremijer ligaGokan ToreEvropaEngleskaBesiktasArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara