""
""

Inzagi još nije zvanično preuzeo dužnost od Sedorfa, a već naložio koga da mu dovedu

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.05.14. | 12:58

Pipov prvi pik je Alesio Ćerći iz Torina

Filipo Inzagi još nije zvanično postavljen za novog trenera Milana, ali on je već počeo da radi svoj posao. Naime, kako prenose italijanski mediji Pipo je pred Galijanija izneo svoju prvu i najveću želju u letnjem prelaznom roku. U pitanju je napadač Torina Alesio Ćerći.

Momak koji je iza sebe ima odličnu sezonu pozvan je u nacionalni tim za Svetsko prvenstvo u Brazilu. Zajedno sa Imobileom gurao je Bikove čitave godine i privukao pažnju mnogih velikih klubova, među kojima i Rome, u kojoj je započeo karijeru. Ono što za sve zainteresovane može da predstavlja problem jeste njegova cena od približno 16 miliona evra.

Izabrane vesti

Medijaset piše da Inzagi ima i plan B ukoliko čelnici Milana ne uspeju da dogovore transfer Ćerćija. Navodno, u pitanju je Iturbe iz Verone, ali u ovom slučaju cena je još veća, pošto klub koji je pre nekoliko dana otkupio većinski deo njegovog ugovora traži čak 30 miliona evra.

Mediji na Apeninima nagađaju kako bi Rosoneri mogli da dođu do novca za predstojeći prelazni rok i najčešće se pominje prodaja Marija Balotelija, za koga je zainteresovano nekoliko engleskih klubova. 

(foto: Action Images)


tagovi

TorinoSerija AMilanItalijaEvropaAlesio Ćerči

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara