""
""

Interov promašaj u Londonu

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.01.18. | 18:30

Žoao Mario pronašao novi klub

Premijerligaš Vest Hem je na korak od dogovora sa Interom oko Žoao Marija, portugalskog internacionalca koji se ove sezone opasno muči u Interu. Čekićari se nadaju da će na vreme kompletirati pozajmicu do kraja sezone s pravom otkupa, a i sam fudbaler je odlučan u nameri da se preseli u London.

Izabrane vesti

Plan Vest Hema je jasan, Dejvid Mojes želi da privuče top ime u ovaj klub, a član šampionske generacije Portugalije sa Evropskog prvenstva u Francuskoj to svakako jeste. Malo je nekadašnji vezista Sportinga korišćen u Milanu tokom jesenje polusezone, ali bi staru reputaciju mogao da potvrdi u Premijer ligi. 

Vest Hem je uveliko u pregovorima sa Interom oko pozajmice fudbalera koji je stigao u Italiju u avgustu 2016. za čak 45.000.000 evra. To je tada bio drugi najveći transfer Intera u istoriji posle kupovine Kristijana Vijerija iz 1999. godine, ali Žoao Mario nikoga nije uspeo da impresionira. 

Kao fudbaler koji je stasao u Portugaliji, u čuvenoj akademiji Sportinga koja je izbacila i Kristijana Ronalda, a kao staromodna "desetka", Žoao Mario bi mogao ponovo fudbalski da se pronađe na Ostrvu. Prelazak u Vest Hem bi mu dobro "legao" s obzirom na to da se taj tim stabilizovao pod Dejvidom Mojesom poslednjih nedelja i stigao do 11. pozicije u Premijer ligi posle očajnog starta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaInterPremijer ligaTransferiŽoao Mario

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara