""
""

Interov odbrambeni blok upropastio Romu: Pitbul odlučio derbi na Meaci, Handanović činio čuda! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.10.15. | 22:44

Mančini je još jednom svima pokazao da sa ovakvom defanzivom može da reši velike mečeve. Dobio je Milan i Romu, a odoleo Juventusu - dovoljno da se ponovo apsolutno zasluženo šepuri na čelu tabele italijanske Serije A - 1:0

Interov neverovatan 'odbrambeni blok' je potpuno otupeo najefikasniji napad u Seriji A - pa je najbolja odbrana u ligi odnela veliku pobedu u derbiju 11 kola. Najzaslužniji za to bili su najpouzdaniji ratnici Mančinijevog tima - Gari Medel i Samir Handanović - 1:0 (0:0).

Izabrane vesti

Prvi, jer je pogodio jedan od ukupno dva udarca Nerazura u gol Intera, a drugi jer je uspeo da odbrani svaki udarac ka svom golu gostujućeg tima, koji je bio potpuno deprimiran zbog svoje nemoći da makar jednom zatrese mrežu domaćina.

Roma je bila bolja do postignutog gola, koji je Interu ulio veliko samopouzdanje u završnici prvog poluvremena, dok je drugo poluvreme proteklo u apsolutnoj dominaciji Vučice, ali prilično jalovoj. Rimljani nisu uspeli da rponađu način kojim bi uspeli da ugroze gol domaćina, ali čak i kada bi uspeli u tome, usledio bi bespotrebni potez više, koji bi načisto upropastio sve što je do tada učinjeno.

Gosti su najbliži golu bili u 62. minutu, kada je za svega samo nekoliko sekundi upućeno čak četiri gola, ali je sve uspeo da ukroti nesavladivi Handanović, koji ni sedmu utakmicu u ovoj sezoni nije vadio loptu iz mreže.

Golman sa sto ruku: Četiri odbrane Handanovića za tri sekunde! (VIDEO)

Romi je posao zakomplikovao i nervozni Miralem Pjanić, koji je prvo zbog protesta na početku utakmice dobio žuti karton, a onda u 73. minutu zbog igre rukom još jedan. Posle toga Roma definitivno nije imala šta da traži.

Inter je još jednom uspeo u svojoj nameri, a Mančini svima pokazao da sa ovakvom defanzivom može da reši velike mečeve. Dobio je Milan i Romu, a odoleo Juventusu - dovoljno da se ponovo apsolutno zasluženo šepuri na čelu tabele italijanske Serije A.

SERIJA A - 11. kolo

Subota: 
Juventus - Torino 2:1 (1:0)
/Pogba 19, Kvadrado 90+4 - Bovo 51/

Inter - Roma 1:0 (1:0)
/Medel 31/

Nedelja:
12.30: Fiorentina - Frozinone
15.00: Bolonja - Atalanta
15.00: Karpi - Verona
15.00: Đenova - Napoli
15.00: Udineze  - Sasuolo
20.45: Lacio - Milan

Ponedeljak:
19.00: Kjevo - Sampdorija            
21.00: Palermo - Empoli

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ASamir HandanovićRomaMiralem PjanićItalijaInterGari MedelEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara