"Tulalan stiže u Milano"
"Tulalan stiže u Milano"

Inter završio posao: Tulalan pristaje na duplo manju platu i stiže na Meacu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.03.15. | 16:49

Francuski vezista će zarađivati oko 2.000.000 evra po sezoni, a u Milanu bi trebalo da se zadrži tri godine

Tulalan stiže u Milano

Nerazuri su rešeni da se vrate u sam vrh italijanskog fudbala. Posle Džerdana Šaćirija, Lukasa Podolskog i Marsela Brozovića, na stadion Đuzepe Meaca narednog leta stiže i vezista Monaka Žeremi Tulalan! Francuz će stići kao slobodan igrač i velikanu sa severa Italije će se obavezati na trogodišnju saradnju, a njegovi godišnji prihodi trebalo bi da iznose oko 2.000.000 evra, preneo je italijanski Sportmedijaset. Ako su informacije tačne, 31 – godišnji Tulalan će pristati na duplo manju platu od one koju zarađuje u Kneževini.

Izabrane vesti

Roberto Mančini je očigledno rešio da stvori ozbiljan tim koji bi uskoro mogao da se bori za titulu u Seriji A. U redove Nerazura pristigli su ove zime Šaćiri i Podolski, a šest meseci ranije i Nemanja Vidić – igrači kojih se ne bi postideli ni neki mnogo moćniji klubovi iz liga petice. No, italijanski stručnjak se tu nije zaustavio, već će u Inter stići i Žeremi Tulalan, makar ako je verovati Sportmedijasetu koji prenosi da će nekadašnji vezista Liona i Malage  potpisati trogodišnji ugovor, te da je stvar praktično gotova. Po sezoni bi trebalo da inkasira oko 2.000.000 evra.

Valja spomenuti da će trener Monaka Leandro Žardim izgubiti jednog od oslonaca ekipe pošto je Žeremi ove sezone odigrao 30 utakmica (22 u ligi, dva u Kupu Francuske i šest u Ligi šampiona), a na svakom od tih duela iskusni vezista bio je starter. Pritom, zamenjen je samo na dva meča u francuskoj Ligi 1, dok je u Ligi šampiona odigrao maksimalnih 540 minuta u grupnoj fazi. Nekoliko puta nosio je i kapitensku traku u timu Kneževa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žeremi TulalanSerija AItalijaInterEvropaDžerdan Šaćiri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara