""
""

Inter vraća Mančinija, Miha će morati da sačeka, De Bur neće na Meacu

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.04.14. | 16:10

Nekadašnji trener Nerazura Ektor Kuper tvrdi da je njegov bivši klub već stupio u kontakt s Mančinijem koji nije zadovoljan u Galatasaraju

Sve je izvesnije da će Inter na kraju sezone smeniti trenera Valtera Macarija posle samo jedne sezone saradnje. Već je počelo da se spekuliše sa imenima njegovog naslednika, a najnovija vest glasi da Inter želi da na kormilo vrati Roberta Mančinija. To tvrdi takođe nekadašnji trener milanskog tima Ektor Kuper.

Izabrane vesti

Mančini trenutno vodi Galatasaraj, ali je posle nekoliko slabijih rezultata u poslednje vreme pred odlaskom iz kluba, dok je predsednik Intera Erik Tohir izjavio da će pod lupom biti rad trenera Valtera Macarija.
„Inter je spreman da vrati Mančinija. On nije srećan u Galatasaraju i želi da se vrati u Italiju. Čelnici Intera to znaju i već su počeli pregovore sa njim. Uskoro će i zvanično biti potvrđeno iz turskog kluba“, rekao je Kuper za turski Fanatik.

Mančini je vodio Inter od 2004. do 2008. godine i osvojio je tri titule Serije A, dva nacionalna kupa i dva Superkupa Italije. Posle Intera prešao je u Mančester Siti, a trenirao je Fjorentinu i Lacio.

Do sada su se kao kandidati za Macarijevog naslednika pominjali još Frank de Bur i Siniša Mihajlović. De Bur je prva želja Erika Tohira, ali šanse za to su male jer Holanđanin ne želi da napusti posao u Ajaksu, a spekuliše se i da čeka posao u Barseloni.

Mihajlović je u nekoliko navrata figurirao kao potencijalni trener Intera, ali su uvek neki drugi poput Gasperinija, Stramačonija ili Macarija dobijali prednost. Posle dobrih rezultata sa Sampdorijom, šanse su mu porasle, nikada nije krio da je navijač Intera i da ima želju da vodi ovaj klub, ali izgleda da ga je dugogodišnji prijatelj prestigao. 

(FOTO: Action images)


tagovi

TurskaSuper ligSiniša MihajlovićSerija ASampdorijaRoberto ManćiniItalijaInterHolandijaGalatasarajFrank de BurEvropaEredivizijaEktor KuperAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara